(trådstarter)
   #22
 173     0
Flytting og bore i støpt undergulv.  - 800CDDA1-14F4-4D74-A91F-6E26994BCEB4.jpeg - Hobbyman1iPad tegne. Blå og rød firkanter i kjøkkenet er varmt kaldt vann og avløp. Disse må flyttes. Pipa er brannveggen, der nå værende kjøkken ikke er godkjent av branninspektøren.

HSt
   #23
 25 435     Lillestrøm kommune     0
Det er et avstandskrav til brennbart og at en skal kunne se riss i pipa er det noen flere krav til et pipeløp ? Tror de er for ivrige i jobben
   #24
 1 097     Oslo / Østfold     0
En ting er at det ikke skal være brennbart materiale mot pipe. Men hele pipa skal være udekket for inspeksjon. Pipa skal på alle sider være tilgjengelig for kontroll av sprekker. Det er derfor ikke tillatt å kasse inn med gips, kle med glassfibervev, sette opp skap eller ha andre ting som dekker pipa. Antar dette er tegl- eller elementpipe.
HSt
   #25
 25 435     Lillestrøm kommune     0
Når skapene kun har metallgitter som hindrer ting å falle inn på pipa og disse plukkes ut når alle skuffene er fjernet så er jo pipa fullt inspiserbar.

Ingen har kameraovervåking av pipe for 24/7/365 inspisere at det ikke har kommet en sprekk i pipa.

Problemet er benkeplaten, i Trondheim la vi en slik porøs ubrennbar plate bak taklisten og sparklet kanten før vi malte. Feieren var interessert i oppbygging men var fornøyd etter det

Så igjen det går an å bli overivrig mener jeg