128    5    1  

Kjøpt frostvakt fra megaflis.

 1     0
Er det noen her som har et bilde av hvordan jeg kan feste frostvakten på vannrør som er inne? er litt usikker på hvordan denne skal festes. Det er vannrør i en kjeller som ikke er isolert. Pga høye strømpriser så kan jeg ikke lenger ha på en ovn for å holde jevn temperatur. 

Jeg tenker å feste den med med strips, men er veldig usikker.


   #2
 5 554     OSLO     0
og stripse denne forsiktig til vannrøret burde funke. etterpå isolerer du røret utvendig som nevnt over

regner med at de kablene fra megaflis er selvregulerende, så da er det ingen fare for overoppheting

TBL
   #4
 360     Lørenskog     0
Hentet fra beskrivelsen:

Frostvakt Control sørger for at varmen slås på bare når omgivelsestemperaturen nærmer seg frysepunktet. Kan med fordel brukes sammen med Frostvakt, men passer også utmerket til styring av andre frostbeskyttelses- og varmholdingsprodukter.


Frostvakten gjør at varmekabel (eller annet som kobles til) kobles inn når temperaturen går under 3 grader. Unngår en glemmer å slå varmekabel på eller av. Sparer dermed strøm.

Ulempen er at frostvakten måler temperaturen bare ett sted. Om temperaturen er over tre grader der måleren er plassert kan røret fryse andre steder. En bør dermed plassere sensor på det sted hvor det lett fryser.
TSt
   #5
 13 183     0
Vi vet denne men TS mente at den er selvregulerende og da skulle en i teorien ikke trenge denne. Derfor er det ikke helt klart når det burde benyttes.