1 535    2    0  

legge opp på yttervegg

 693     0
hei.   skal totalrenovere badet nå.   det er som ett lite utbygg på bakside av huset.   så det yttervegger blir ikke til å unngå!  


hvordan bør jeg gjøre dette for å sikre best mulig mot frost?    jeg tenkte å lekte ut veggene med tre tomms, og isolere godt, samt å ha på  skikkelig vindsperre først.hva trur dere?        

blir rør i rør opplegg om det har noen betydning


edit:    rørene blir ført i gulv og opp til de plassene det skal, så blir ikke lange strekk i ytterveggene.

   #1
 1 505     0
Om det er en 4" vegg så kan det være kurant å lekte ut fire nye. Da får du 15 GARANTERTE cm isolasjon mellom alt som har med vann å gjøre og kledningen. Burde være bombesikkert. Rørene blir liggende mot innerkledning.
Signatur
  (trådstarter)
   #2
 693     0
hvordan bør jeg gjøre dette egentlig????nå er reisverket  kledd med borkledning på utsiden.  så er det ingen isolasjon i reisverket.  så ligger det gammelt panel  rett på reisverket.  så er det lektet ut 5 cm på innsiden der med glava inni  og sponplater.hva bør jeg rive?      kan jeg rive  meg helt til borkledningen  + å  lekte ut med 4" på innsiden av det  reisverket?  da får jeg jo 8"  med glava inni der.    men hvordan gjør jeg det med vinnsperre?    hjelper vell lite med glava om det blåser storm igjennom veggen????