808    0    1  

Montering av frittstående badekar - vs vann på veggen/gulvet

 1     1
Hei.


Jeg har fått et lite problem på det nyoppussede badet mitt – og jeg håper at dere med deres ekspertise kan hjelpe meg med å finne en god løsning.

Jeg kjøpte et badekar hos en leverandør i Stavanger, https://www.svedbergs.no/products/badekar-massasjebadekar/akrylbadekar/z1700-dusjbadekar-63018/

Badekaret ble installert av en rørlegger i januar i år og mureren har silikonert langs badekarkant.

Legger ved et bilde som forklarer problemet. For noen dager siden har jeg lagt merke til at det kom vann på gulvet under et skap (merket med lilla på bildet, det er også en sluk for vaskemaskinen der). Dette vannet kommer etter at man har dusjet og det ser ut som at det kommer via under silikonen langs babekarskant som løsnet langs hele veggen. Det merket også på bildet.

Hva ville dere anbefale mtp at dette er et frittstående badekar? Løsningen må være permanent, praktisk (mtp at baderommet er nyoppusset) og estetisk (skrev til produsenten og de anbefalte vinkellist som skulle feste langs med badekarskant/vegg, noe som jeg ikke ser for meg som en veldig fin løsning).

Jeg har hatt et frittstående badekar tidligere også (før oppussing) men den type lekkasje var ikke et problem da silikonen/fugen holdte. Lurer på om det gamle badekaret var limt fast til gulvet. Løsningen jeg ser for meg burde vært noe mer fleksibel da jeg har ei 5 år gammel jente som kan lage litt liv i badekaret… Lurer på om det finnes en slags o-ring/pakning løsning?


Takk på forhånd for alle innspill Smile

Hilsen,
Ksenia
Montering av frittstående badekar - vs vann på veggen/gulvet - Vann på gulvet_4.jpg - Ksenia