112    10    0  

Oppkobling Seitron gulvvarme 8 kanal

 183     0
Har kjøpt Seitron gulvvarmestyring med 8 kanaler trådløs. Sliter med å se og forstå opplegget. Den er trådløs med pumperele. Hvordan kobler jeg opp når det er ett rom med 4 kurser. SKal de fire kursene med aktuarer kobles til den ene kursen i boksen eller skal de på 4 forskjellige kanaler. Det er meningen at de 4 kursene skal gå likt.

mvh.

Lokje


   #1
 1 006     klippdalen     0
du må få styringa til å styre 4 aktuatorer/kurser på èn termostat.. om seitron sin kan det aner jeg ikke. det bør vel stå forklart hvordan man styrer fler kurser på èn termostat sikkert? noen styringer klarer sikkert fler aktuatorer på èn utgang, mens andre begrenser effekten slik at det ikke funker
  (trådstarter)
   #2
 183     0
Det skal være en termostat som skal styre de 4 kursene i gulvet. Synnes beskrivelsen er dårlig fra leverandøren. Å få en kurs til å virke tror jeg ikke er noe problem, men å få de 3 andre kursene til å kjøre likt med kurs 1.
   #3
 1 006     klippdalen     0
fant en seitron manual på nett.. om det er lik som du har aner jeg ikke, men følgende står

I styreenhetene er det2 til 8 kanaler, hvor telestatene kan tilkobles. Hvis det er flere kretser i samme rom, kan flere telestater tilkoblespå samme kanal.Hver kanal kan max. trekke 15 telestater og styreenheten kan max. trekke.: (Telestater, 200 mA)slik jeg leser det så skal du da koble fler aktuatorer på samme utgang/kanal

   #8
 4 148     OSLO     0
uten og ha sett boksen, så vil jeg uansett tro at det blir klønete med 4 kabler inn på en utgang.
bruk heller wago eller andre egnede koblingsklemmer.
   #9
 5 228     0
Det er små rekkeklemmer montert på printkort så miniwago eller noko slikt må brukes ja.
  (trådstarter)
   #10
 183     0
Da har jeg fått koblet sammen alt som skal kobles opp. Prøver å skjønne hvordan jeg skal programmere den ene kursen. Det er ingen reaksjon på aktuartorene. Noen som har en enkel forklaring på hvordan en gjør det. Det er grønt lys på power. Det er den digitale trådløsningen jeg har.

Lokje