133    4    0  

Rør i rør - blande merker

 32     0
Skal innstallere litt Roth utstyr på hytta på en microbad jeg (snart) holder på med. Tenkte 15x2.5 til alt (servant, dusj, og toalett) for å gjøre det enkelt. Så tilfeldigvis at Biltema har Pex-rør 15x2.5 som koster halvparten. Kan det brukes? Eller er det forskjeller? Strekkene hos meg blir bare 3-4 meter på det lengste.


TSt
   #1
 7 650     0
Skal en gjøre noe selv bør en i allfall sørge for at delene som en benytter er kompatible. Det kan en umulig vite hvis en begynner å handle fra forskjellige leverandører. Hvis det er langt fra fordelerskap så tar det lengre til med 15 på en servant. Jeg benytter kun Sanipex siden det der finnes verktøy som bestemmer hvor hardt det skal skrus til og annet verktøy monterer endene på rørene. Mulig deler er litt dyrere men spiller liten rolle når en kan følge instruksjoner selv. Tror det er Roth som har stramme passe og vente litt og ettertrekke etter noen minutter som oppskrift på en av sine systemer. Da vil en kunne ha problemer med å dokumentere at dette er gjort riktig.
   #2
 91     0
Iflg retningslinjer skal det benyttes samme system hele veien. Det kan vistnok byttes system fra en produsent etter fordelerskap.
HSt
   #3
 26 487     Lillestrøm kommune     0
kanskje fordelerstokk har samme gjenger så en med pakningen mellom kan skjøte fordeler fra produsent A med fordeler fra produsent B, men ellers er det umulig å vite om hva som går i hverandre. Men rotete blir det på denne måten
  (trådstarter)
   #4
 32     0
Ok, takk for tips. Da holder jeg meg bare til samme. Jeg tenkte Roth fordi det kan installeres med et minimum av verktøy. Badet er på en hytte med privat vanntilførsel og avløp til egen gråvanns- og svartvannstank.