89    4    1  

Tilkobling av vaskemaskin - mangler en del?

KNA
 1     0
Jeg er uber amatør og har aldri koblet til en vaskemaskin før så veldig mulig det er noe jeg ikke skjønner her. Jeg har byttet vaskemaskin og i den enden av slangen som skal kobles til vannforsyningen/krana så mangler plasttilkoblingen (var en slik på den som ble koblet fra). Er dette noe man kan kjøpe og koble på eller må man bytte hele vanninntaksslangen og hvor eventuelt krevende jobb er det? Forsøkte å google det men fikk ikke opp noe særlig info. Legger ved bilder i håp om at det kanskje gjør spørsmålet mitt forståelig.

Tilkobling av vaskemaskin - mangler en del? - Enden av slangen.jpg - KNA
Tilkobling av vaskemaskin - mangler en del? - Enden av slangen.jpg - KNA

HSt
   #1
 22 779     Lillestrøm kommune     0
Er ikke mutteren på slangen bare flyttet seg nedover mot andre enden ?

Hvis det er slangeklemme i andre enden så er det jo en teoretisk mulighet for at den har falt av før den ble montert. På nyere utgaver trodde jeg ikke mutteren ville kunne skli bakover men mulig det er bare noen hakk slik vi ser på bildet.

Er slangen ny uten at noe er mistet så ta den med til butikken og få en ny.
TBL
   #2
 133     Lørenskog     0
Har nettopp byttet vaskemaskin, der stod mutter fast både på den gamle og nye.

Her må trådstarter enten finne delen eller bytte slangen mellom kran og vaskemaskin.
TSt
   #3
 6 160     1
Hvis vi tolker TS rett så er dette en ny maskin. Hvis mutter ikke er løs og er inne på slangen, noe den ikke pleier å være, mener jeg dette er en feilprodusert slange der de har glemt å tre inn på mutteren. I så fall er det reklamasjon.
TBL
   #4
 133     Lørenskog     0
Sant nok.
Trådstarter kan forsøke med slangen som var på den gamle maskinen. Om det fungerer fint, ta den defekte slangen med til butikk der maskinen ble kjøpt og og få byttet i en ny slange.