44,097    6    28  

Vegghengt toalett spyler ikke ned

 3     14
Hei, er ny her. Tok et raskt søk, men kunne ikke finne svar på det jeg lurte på.

Har et vegghengt toalett som plutselig ikke fungerer legner. Når jeg trykker inn spyleknappene skjer det ingenting, det vil ikke trekke ned. Noen som har vært borti dette og har en lur løsning, eller må rørlegger kontaktes?
Toalettet er 4-5 år gammelt.

   #1
 428     Dal     4
Hvis du ikke har billigste sort, så kan du ta av knappen, og sjekke at luft slangen sitter på.. Det er lufttrykk som gjør at du flusher…  Har du billig sisterne, er det ofte noe mekanisk som gjør at du flusher..

Den videoen her forklarer hvordan du peller i frahverandre Grohe sin:

http://www.youtube.com/watch?v=3oeRArPtdms
   #2
 1,519     Akershus     1
Jeg sitter med en standard sisterne fra geberit, det er vel ikke rimeligste sort, men denne har i alle fall mekanisk kobling mellom trykknapp og mekanikken innenfor. Er knappen løs eller fast? Utbedring av det meste kan her skje ved å ta ut trykknappen. Er da en romslig åpning inn.
  (trådstarter)
   #3
 3     2
Er en relativt romslig åpning inn når jeg tar ut dekselet, men skjønner ikke hva som kan være feil. Når det har stått i natt, kommer det litt vann første og andre gang jeg trykket på knappen. Alt inni ser ut til å fungere som det skal. Det er to knapper på dekselet, bak de går to plastikkdeler inn som er koblet sammen inni veggen, og løfter opp en plastikkdings, en slags kopp. som skal fylle opp vann igjen. Er det ikke likt slik det fungerer på et vanlig toalett?
   #4
 428     Dal     2
Fyller sisterna seg opp med vann da? Hvis du har modellen fra grohe med luft knapp, så kan det være at det er lekasjer i systemet der..
  (trådstarter)
   #5
 3     3
Det fylles opp med vann slik det skal, og i går kveld fungerte toalettet slik det skulle to-tre trykk, før det igen var full stopp. For meg virker det da logisk at det ikke er en mekanisk feil, men f.eks. feil med luften. Inni veggen er det to slanger. Er det der du mener det er luft og en eventuell lekkasje?
Kan eventuelt prøve å skru på de og se om det skjer noe.
   #6
 428     Dal     2
Hvis du har grohe sisterne, så er knappen du trykker på en liten "pumpe".. Der går det en liten luft slange inn i sisterna..