374    9    0  

Byggstøvsuger som Sentralstøvsuger

 705     Bergen     0
Disse byggstøvsugerne virker jo mye mer fleksible, iogmed at jeg kan støvsuge alt jeg kommer over. Nå som jeg skal bygge hus, så kan jeg jo støvsuge alt pussestøvet og sagmuggstøvet. Huset vil nok ta årevis å bli ferdig og jeg skal jo ha sentralstøvsuger, så hvorfor ikke ha en sentralstøvsuger som takler slikt? , men finnes det? Når jeg ser på byggstøvsugere, så ser ikke de ut som de kan bygges inn i huset permanent. Finnes det noe slikt?;)

  (trådstarter)
   #2
 705     Bergen     0
Hva betyr det? Du kan støvsuge tjukk sagmugg og pussestøv uten problem akkurat som en byggstøvsuger?
   #3
 1 783     Skogsvåg på Sotra     0
Ja. Poenget med å nevne merket er at disse tåler mer juling enn andre. Sugeeffekten er kraftig. Og med formontert bøtte så tar den deg meste av skiten. Har kjørt uten slik bøtte og funker fint det og..
Signatur
  (trådstarter)
   #4
 705     Bergen     0
Korrespondanse med Foma, angående forespørsel om Byggstøvsuger som sentralstøvsuger:

Det er mulig å sette sammen en løsning slik du beskriver.
Vi har støv -vannsugere i mange forskjellige utgaver slik at det er mulig å finne en god løsning på dette.

Har du noe info om lengder, antall uttak osv?
  (trådstarter)
   #5
 705     Bergen     0
Det opprinnelige spørsmålet var:

Kan man ikke få en slik byggstøvsuger, som kan suge opp vann og byggstøv som en permanent løsning i veggen, slik som en sentralstøvsuger?

  (trådstarter)
   #6
 705     Bergen     0
Jeg tror nok ikke jeg vil suge opp vann, dog. Jeg har sikkert ikke bruk for det heller og det sitter seg sikkert godt på innsiden av rørene, men oppsug av alt støv fra saging blir bra.
HSt
   #7
 26 726     Lillestrøm kommune     0
Vi har vannoppsug på jobb med en sentralstøvsuger. Det ordnes med en forbeholder med flotør, men vi gikk lei å tømme beholder så vi satte inn en lensepumpe med flotør start i denne. Nå er det ikke mye støv og rusk hos oss, det surkler godt i rørene når rn suger vann som har kommet på gulv.

   #8
 162     Oslo     0
Vi har poseløs sentralstøvsuger, og den suger det meste greit syns jeg, utenom vann som jeg uansett ikke vil ha i rørene.
   #9
 2 108     Sørlandet     0
Foma kombi tørr våt byggstøvsuger som jeg har på jobb er kliss lik sentralstøvsugeren jeg har hjemme med unntak av beholderen og en kontaktinngang for signal.

Jeg ville nok ikke sugd begge deler med denne da jeg vet hvordan slangen ser ut inni på den jeg har på jobb.