130    3    0  

Premium sugekontakter

 42     0
Noen som har oppgradert til såkalte Premium sugekontakter til sentralstøvsugeren? Jeg har kjøpt Foma, og det ser ut til at rørstussen på disse premiumkontaktene er litt større enn på standard. Nok til at de ikke passer inn på bakstykket til standardkontakten. Mangler jeg et alternativt bakstykke til premiumkontakt, eller er det noe annet jeg ikke har fått med meg???

   #1
 21     Lyngdal     0
Hei!

Det er riktig at Foma Premium sugekontakter har en tykkere stuss som er beregnet for premium festebraketter. Disse festebrakettene har ikke gummipakning siden den sitter på selve sugekontakten, og skruhullenes plassering er også annerledes.

Det gjør at skal man bruke Foma Premium sugekontakter, må man også ha den type festebrakett inni veggen. Om det finnes noen mellomstykker eller overgang vet jeg ikke, men har til nå ikke sett noe slikt.

Men, om du har en standard festebrakett i veggen som ligner på denne: https://foma.no/produkter/sentralstoevsugere/roerdeler/festebrakett/ finnes det mange forskjellige typer sugekontakter på markedet som kan brukes.

Det finnes hvite sugekontakter med heldekkende lokk som er veldig pene å se til. Det finnes også en type DECO kontakter som har et pent design og leveres i mange farger. Jeg representerer Sentralstøvsugerbutikken som har disse produktene på lager, men det finnes også mange andre aktører på markedet som har mange alternativer her.

Lykke til.Signatur
  (trådstarter)
   #2
 42     0
Takk for svar, Børge!
Den svarte dekorkontakten på siden din var flere hakk penere enn standard sugekontakter, og kunne absolutt vært et alternativ. Må ta en sjekk på om jeg kommer til eller om det blir ny kontakt.. Smile