152    1    0  

Advion ant gel eller roach gel mot sølvkre?

 111     0
Hei!
Vi har brukt Advion roach mot sølvkre godt over et halvt år nå - kommer fortsatt over levende kre (en gang hver andre måned kanskje). Vi har gått fra å legge ut gift hver 6 uke til hver andre, nå i hele leiligheten og ikke bare hvor de har blitt fanget. Sikkert lurt, for nå fant jeg en der jeg ikke har fanget en på over et år.

Det kan jo hende de kommer fra et sted utenfra leiligheten, pg da er det jo ikke så veldig mye å gjøre med det, enn å evt tette godt. Men: Jeg fangrt den altdå levende, la den i en kopp, og av nysgjerrighet sprøytet jeg litt gift i boksen. Den virker helt uinterresert i åtet, så jeg er litt nysgjerrig. Funker ant gel bedre tror dere? 

Jeg får ikke tak i ant gel - virker som det blir stoppet i posten. Erfaringer? Vet noen hvordan man evt kan få tak i selv? Eller må man bare ringe et skadedyrfirma rett og slett...

  (trådstarter)
   #1
 111     0
Noen som vet hvor lenge det går fra de får i seg giften til de dauer?

Jeg lot som et forsøk kreet mitt være i et lufttett glass i et par dager. Kun med advion som føde. På andre dagen bevegde kreet nesten ikke på seg, men det var jo ikke dødt heller. Jeg har ikke hatt lokket på hele tiden heller (har tatt det av for å kikke), så det er jo ikke mangel på oksygen som har kverket det. Er det bare sånn at det tar veldig lang tid før de faktisk dør av giften? Nå gadd jeg ikke vente noe lenger på kreets endelikt og kasta det på dør. Stakkars saktedøende kre...

Nuvel - har begynt å gi opp håpet om å noen gang 100 prosent bli kvitt kre. De kommer nok utenfra fra andre steder i boligen, og den beste sjansen for å slippe å se dem overhodet tenker jeg er å pusse opp fra bunnen av. Kanskje heller ikke det hjelper, men kanskje jeg bare skal forsøke å slå meg til ro med at det neppe kommer til å bli en invasjon her.. Og så skal jeg tette der jeg kan langsmed lister, etc. Det er ikke alle steder det er mulig dessverre, så da får det bare bli som det blir.