#11
 5 333     Tromsø     0
Da vi hadde døde rotter i gulvet i vindfanget i barndomshjemmet, kunne lukta godt beskrives som litt søtlig, og noe mer lik ekstremt skitne joggesko marinert i både fotsvette og myrvann enn avføring fra både menneske og ku.
Om noen av disse beskrivelsene stemmer overens med "emment" vet jeg ikke, det ordet er litt abstrakt for meg, jeg assosierer det ikke med noen konkret lukt, men har hørt det brukt generelt ved behov for å lufte...
Signatur

  (trådstarter)
   #12
 6     0
Hehe... Smile greit, det lukter gamle joggesko i et kott i kjelleren men jeg tror ikke det er pga skadedyr Smile
   #13
 4 111     Akershus (Follo)     1
Ta noen skiver roastbeef og legg dem i en plastboks ute i sola etpar dager.
Så sniffer du forsiktig på den. Der har du dau rotte lukta sånn omtrent.
Signatur
   #14
 27     1
Jeg jobber i saneringsbransjen mot forsikringsselskapene og kan fortelle at det er akkurat slik de fleste beskriver lukten av død rotte eller mus i vegg! Litt søtlig kvalmende lukt! De fleste forsikringsselskapene dekker fjerning av luktproblemet! Det er ditt ansvar som huseier å påse at det ikke skjer igjen hvis det viser seg å være skadedyr... mus slutter som regel å lukte iløpet av ca to uker... rotte kan lukte i noen måneder... du kan få lukten til å forsvinne fortere ved å varme opp liket... ikke å anbefale hvis du ikke er helt sikker på hva som lukter eller hvordan det gjøres på en trygg måte... jeg ville kontaktet forsikringsselskapet og fått de til å sende ut en inspektør! Det koster ingenting med en befaring og da kan de nok fastslå ganske fort hva problemet er Smile
   #15
 675     2
For noen år siden begynte det å stinke så sinnsykt i stuen. Ufattelig drittlukt. Det kom ganske raskt. Innen 1-2 dager. Bestilte opp Cytox og vedkommende som kom på besøk var akkurat som en hund. Han "snuste" seg litt rundt og pekte ut en 0,5X0,5m firkant. "Der ligger rotten".

Dette var i gulvet. Under var det en carport. Taket i carporten ble saget opp og jammen datt det en stor rotte ut hehe. Imponerende treffsikker han der.