380    5    6  

Mus i grill - Bare å kaste?

 204     Oslo     0
Heisann. 

Jeg har hatt en grill liggende på på terrassen noen måneder. Da den endelig skulle brukes så jeg at det var masse små svarte "riskorn" på og i posen den lå i (se bilde). 

Er dette uten tvil muselort? Er det da bare å kaste grillen eller er det forsvarlig å vaske den grundig? I så fall med hva?


Mus i grill - Bare å kaste? - 20200615_180657.jpg - LtdEdFred

   #1
 1 513     1
Om du ikke savner grillen veldig = er av spesiell verdi hadde jeg bare kastet den, særlig om du kom til å tenke på musemøkk hver gang du griller.
Ellers hadde jeg bare vasket den, først med noe såpen og kanskje litt Klorin, for følelsens skyld.
Det som trengs er bare egentlig skylle/vaske bort det løse og sette en god porsjon varme, det blir helt sterilt når det varmes opp ordentlig.
   #2
 4 990     Akershus     3
Fyr opp i den. Da forsvinner alt det vonde 🤣

.Thag
Signatur
   #3
 21 588     Akershus     1
Litt OT.
Var på speiderleir, der hadde en annen med så godt kirsebærsyltetøy! Der syntes mauren også, et tykt lag i glasset om morgenen. Skrapte ut det verste og fortsatte med syltetøy på brødskiva - det knaste bare litt. Shocked
Signatur
  (trådstarter)
   #4
 204     Oslo     0
Hmm. Trodde muselort var (potensielt?) ganske farlig. Googla for å se om det var det jeg trodde det var og da dukka det opp artikler hvor man kunne dra på seg alt mulig rart av muselort.

Om det bare er å vaske og fyre oppunder 300 grader inni der så kan jeg leve fint med det.

Er ikke noe fancy greier, men greit å spare de tusenlappene. Tusen takk for tips. Har noe grillrens som jeg kan feie over med.
   #5
 822     1
Ja min bålpanne har besøk til tider av litt av hvert, derfor er min rengjøring full fyr m /grillrist og alt oppi.
Signatur