272    2    0  

Mus i taket

 9     0
Tenkte jeg skulle dele litt om erfaringene når det er mus i huset.
Leietaker meldte om grafselyder i taket og vi hyrte umiddelbart inn skadedyr firma til å sette opp feller. Deretter kontaktet jeg forsikringsselskapet. Vise seg at de dekte kun feller og ikke giftbehandling som var det skadedyrfirmaet anbefalte. Etter noen uker ble det en søtaktig lukt etter min nese, men en lik-lukt/rotten lukt etter andre sin nese. Kontaktet forsikringsselskapet på nytt og Pelias kom på befaring. Nå har de revet taket i soverommet og allerede funnet 2 døde mus.

Lærdom nr 1: Kontakt forsikringsselskapet først, de bruker kun enkelte firmaer og godtar ikke alle måter en jobb gjøres på.
Lærdom nr 2: i samtale med naboen har de også hatt skadedyr i huset. De fortalte at avtalen de hadde, kun dekket bekjempelse av dyrene og ikke skadene dyrene hadde påført. Lovpriste meg i flaksen i reforhandlingen av forsikringen jeg gjorde for bare 1,5 år siden.

Forsikringen dekker både riving og gjenoppretting til hvordan det var før riving. De dekker ikke å sikre huset fra at nye mus kommer inn, noe som jeg synes er 80% forståelig, eller tenker jeg feil her?

Ut ifra bildene ser en kanalene musene har laget og hvor mye arbeid dette faktisk er. Så mitt tips er å sjekk forsikringen, hva den dekker Smile
Mus i taket - IMG_0966.JPG - Eiriks
Mus i taket - IMG_1942.JPG - Eiriks
Mus i taket - IMG_6166.JPG - Eiriks

HSt
   #1
 31 921     Lillestrøm kommune     0
Bruk feller, en kollega hadde den nye typen musegift i utebod og musene lå strødd rundt musegift boksen. Før søkte mus ut etter vann før de døde.

Jeg bruker Victor WiFi felle der jeg egentlig ikke vil at jeg skal få noe fangst. Har litt luftig bod på hytta så musene er ikke helt enig enda med dette.
  (trådstarter)
   #2
 9     0
Dag to med riving. De har nå bestemet seg for at dette er nok og skal sikre innfartsårer imorgen.
Mus i taket - IMG_3761.JPG - Eiriks