157    1    0  

Ny runde med teip?

 77     0
Har bekjempet sølvkre i et år nå snart med Advion. Nå er det en stund siden vi har sett noen, men så et par før sommeren (høysesong for slike da). Vi tenker å fortsette litt til, men fanger ikke aktivt lengre. Sist hadde vi teip under kjøkkenbenken hvor vi fanget kanskje 7 stk på 18 uker? (Den teipen lå der veldig lenge). Andre steder hadde vi kun feller etter jul, og fanget ingenting i dem da. 

Planen er å tette der vi får tettet, det jeg lurer på er - bør jeg ta en runde med teip til på strategiske steder før vi tetter?

Jeg synes det er litt belastende å fange - jeg blir så opphengt i det liksom. Er rundt og sjekker hele tiden.. Men så lurer jeg litt på om det er en lur ting å gjøre likevel... (Det ligger litt i korta her at jeg helst vil slippe).

Til info skal vi helt sikkert renovere gulv osv (ikke vegger, med unntak av vegg der ved kjøkken/bad) ila et års tid. Det er også derfor jeg har litt sånn lave skuldre med å tette her og der. Vet det ikke er superkult for gulvet å tette, men evt fuktkilder osv vil vel muligens åpenbare seg og kan kanskje håndteres da. Dessuten skal gulvet uansett vekk... 

Eller bør jeg bare droppe tettingen helt og fortsette med Advion med jevne mellomrom helt til oppussing? 

  (trådstarter)
   #1
 77     0
Nei! Igjen!

Nå tror jeg litt at jeg gir opp. Eneste klare løsning er å tette (kort sikt) og å finne ut av hvor det er fukt og utbedre dette (lang sikt).