219    2    0  

Skjeggkre og sameie

 1 333     Bergen     0
Et sameie der jeg har en eierseksjon har fått konstantert skjeggkre og vedkommende som oppdaget dette har gjort tiltak via forsikring. Nå er det også konstantert i leiligheten som jeg eier - som i seg selv er ganskje naturlig. Der er totalt 5 eierseksjoner i bygget og jeg mener vi bør gjøre felles tiltak mens andre mener at de som har slik forsikring får ta det den veien.

Noen som har erfaringer med denne problemstillingen? Skjeggkre er her alles problem etter min mening. Det er også en negativ faktor ved salg, da blir man vel uansett nødt til å opplyse om dette problemet ellers kan én vel komme dårlig ut i ettertid.
Signatur

jaf
   #1
 5 443     tromsø     0
Løs en gulvlist i gang. Ta bort spiker og erstatt med 2-3 skruer. Sag av platene i nedkant 2.5cm. Med fein sag. Gjerne 2-3 plater. 180cm. Legg egnet gift bak list. Skru på list med litt avstand til gulv. 1-2mm. Da skal sølvkre hent gift og gi til familie. Da skal sølvkre hente og gi til redet. Alle de små sølvkre får nydelig gift. Da skal du blitt kvitt sølvkre. Alle bør gjøre det samme. Da skal de borte. En på jobber med sølvkre sa det på jobb.
   #2
 822     0
Jeg sa til min bror at finn årsaken heller, FUKT! Skjeggkre er ikke like avhengige av fukt som sølvkre men alle insekter liker fukt, generellt.

Det viste seg at leiligheten hans hadde store fukt problemer, han skulle legge ny parkett, da han oppdaget mye fukt, jeg var på besøk og merket med renner nedover veggen, (Mur). det hadde ikke regnet på en stund.
Han nevnte det for styret og de ble et stort prosjekt med bytting av vinduer og nye beslag, ny kledning vi snakker millioner.

Signatur