#3861
 8     tomannsbolig     0
Hej!

Jag har ett gammalt X-comfort system här hemma. Jag tänkte nu byta över till bridge - det innebär att byta till gen 2 aktuatorer, men behålla brytarna. Men där uppstår problemet - systemet är lösenordsskyddat och han som installerade har inte pejling på vad password är.. Så för att kunna använda brytarna i mitt nya bridge system så måste jag antingen 1) finna en metod för att radera password (/fabriksåterställa) från brytarna utan att använda MRF, eller 2) finna ut vad password är i det existerande systemet.

Är det någon som vet om 1 eller 2 låter sig göras?
Kan f eks gutta på Eaton, Ryen få fram password om jag tar med en aktuator dit?

   #3862
 9     0
Hvis det er programmert med en eldre versjon av MRF så er ikke passordet kryptert, man kan da bruke Eaton sin USB-programmerer og Wireshark til å lese passordet.
   #3863
 338     Nesodden     0
Da er Sensio flashet. Det gjorde susen. Nå må jeg bare finne ut hvordan jeg skal få vekk tregheten i systemet. Hvis jeg i en hovedsone slår av lyset tar det 1 sekund å slå av hvert lys i undersonene. Også må jeg finne ut hvordan jeg setter opp dimming på dimmerne - ser ikke at Sensio-grensesnittet tilbyr dimming som et valg.


For SHC er det ca. 1 sek mellom hver lampe som slås av om de ligger i samme sone, så dette er et kjent problem for SHC, sensio kjenner jeg ikke.
Signatur
   #3864
 8     tomannsbolig     0
Hej,
Mitt hus styrs med x-comfort och bridge. Jag skall nu etablera ny hagebelysning - finns det några begränsningarna mht att styra utomhusbelysning med x-comfort (cdau01/04 eller csau01/01)? Kan aktuatorerna vara utomhus, eller måste de vara på "insidan" av huset.
Tänkte köpa in det jag behöver innan jag ringer elektrikern för installation.
Tack,
Jesper
   #3865
 1     1
Noen her som kan hjelpe med meg ir styring på x1 kontroller.
bruker GC iTach TCP/IP to IR med PoE, får opp itach enhet i xsetup.
Finner ir koder ved hjelp av ilearn, men når jeg bruker disse kodene i xsetup får jeg beskjed om "ingen gyldige itach ir koder" noen som vet hvordan en "gyldig" itach kode ser ut i xsetup?
event noen som har forslag til hva jeg gjør feil
   #3866
 216     0
Hei!
Prøvd å søke litt, men ikke funnet noe som tilsvarer mitt "prosjekt".

Har en lengre mur langs innkjørselen, der jeg skal ha opp en 230v ledlist som skal tilkobles med Xcom Dimmer.
Tenker å da bruke SHC sitt astrour på denne, og så langt er det grei skuring.

Men som en liten prikk over i`en vil jeg også koble til en Xcom bevegelsessensor (Universal Motion Sensor) å at denne KUN skal ha ÈN funksjon:

- Når lyset er PÅ (altså kveld/natt) - skal bevegelse utløse at lyset dimmer opp til et feks 100% i feks 120sekund, for å så dimme ned igjen til feks 50%.

Jeg har ikke kjøpt bevegelsessensoren enda, så jeg har ikke fått begynt å satt meg helt inn i det. Men jeg tenkte først å høre om dette lar seg gjøre / noen har gjort det før.

På forhånd tusen takk for svar.
Signatur
   #3867
 1     0
HalloIkke sikker på om dette er rett sted å be om hjelp, men jeg håper noen her har litt kunnskap som kan hjelpe.

Vi har et smarthjem med eaton og har en bro for å kontrollere og koble til med google home. For noen kvelder siden var det en oppdatering i appen og etter den er tilkoblingen rød og strømmen gul på broenheten. Har vært på google på jakt etter en måte å fikse dette på. Men det eneste jeg finner er pdf-filer for installasjon av eaton-produkter og en av dem sier at det gule lyset betyr oppstart. Og den røde betyr at den ikke finner internett. Synes du dette er litt rart siden dette treverket før. Prøvde å bytte kabel med den jeg bruker til en stasjonær PC for å se om den fungerer, men det ser bare ut som ruteren ikke kan gjenkjenne den
Den store xComfort – SHC – Sensio tråden - 20230918_232636.jpg - Vegar.B