233    6    0  

Grohe Sense Guard

 21     0
Hei,
Er det noen her som har kjennskap til Grohe Sense Guard (https://www.grohe.no/no_no/smarthome/sense-guard/)? I følge beskrivelsen skal den fange opp rørbrudd og mindre lekkasjer og slå av vannet. Slik jeg har forstått skjer dette uten behov for andre følere etc, selv om det er mulig å bygge ut systemet med dette for å fange opp badekar som flommer over osv.

Sjekket med lokal rørlegger, men de hadde ikke hørt om produktet, og virket ikke som grossisten hadde priset på produktet ennå, men hvis det fungerer som beskrevet virker det jo som en billig forsikring mot vannlekkasjer? Hvis et rør lekker små menger over tid vil det vel ikke dekkes av forsikring (hvis ikke jeg har misforstått?)

Noen som eventuelt vet om tilsvarende produkter (som ikke trenger sensorer rundt forbi i huset)? Tenker at dette er et produkt som er greit å sette opp i et gammelt hus...

   #1
 771     Oslo     0
Grohe Sense Guard - f61af172-2573-4b0b-bc3d-3cfac1709c69.jpg - goystein

Jeg har ikke noe svar på spørsmålet ovenfor, men jeg har funnet et enkelt produkt i Hong Kong, som jeg tror kan være til god hjelp for mange. Pris: 7 US$.
   #2
 1 934     Vestlandet     0
Fortel gjerne meir om produktet, og legg ved link, bergho.
Signatur
   #4
 1 593     I huset mitt     0
Sånne vannstoppventiler med automatisk trykktest på natta er vel ikke noe nytt?
-Denne trykktesten er jo det som registrere drypp/lekkasjer i vegg, etc.
Vurderte det når jeg flytta inn i huset i 2011, hvor ene typen hadde sånn drypp/lekkasje-sikring som sikra litt extra.

Er vel blitt mer moderne nå med wifi/trådløse sensorer/koblinger nå på disse så man kan sjekke status fra hele verden etc.
   #5
 771     Oslo     0
Hva er prisen og spesifikasjonene på denne herligheten fra Grohe?
Hvor små "drypplekkasjer" i rørsystemet kan den sense?
Hva mener Grohe med "mindre lekkasjer"?

Da jeg reiste hjemmefra for to uker siden stengte jeg hovedkrana i kjelleren.
HSt
   #6
 17 078     Sørum     0
Bortsett fra prisen så har heg mer sans for systemene som automatisk stenger ved fravær, så er det noen tilleggs problemer med mitt ønske hvis alarmsystem styrer dette og oppvaskmaskin ikke er helt ferdig.