122    0    0  

Hjelp! bevegelsessensor x-comfort

 6     0
Hei, jeg har bevegelses-sensor fra x-comfort (kombinert med sensio x1) som styrer blant annet på bad. De gangene man må opp om natten på toan, samt også tidlig om morgenen, er det drit å få full belysning rett i fleisen.
Denne ønsker jeg at skal slå på to ulike senarioer:
Mellom kl 00.00 - 06.00 vil jeg ha den relativt dempet, for ikke å våkne for mye om man først må innom.
Mellom kl 06.00 - 23.59 vil jeg ha den i normal belysning.

Jeg har klart å løse dette med downlightene i taket som har dimmer, da jeg her ved hjelp at sensio "tidsinstilling uke" har satt lyset til å gå i dempet, og deretter av, ved 00 tiden, og i normal og deretter av i 06 tiden. Dermed kan jeg huke av på "aktivier minnefunksjon" i MRF programmet på bev.føleren. Litt krøkkete, men løser problemet der.

Dette får jeg imidlertid ikke til på speillyset da dette ikke har dimmer, og derfor ikke noen "aktiver minnefunksjon". Dermed er jeg like langt, da speilet gir full belysning.

Noen som er kjent med dette og kjenner til andre muligheter?NB:
Hvis det evt finnes diskusjoner på dette fra før, henvis gjerne. Forstår ikke helt hvordan jeg kan finne frem til det jeg er ute etter i alle disse trådene. Finnes det noen plass å sette inn spesifikke søkeord for å finne riktig tråd? annet et søkefeltet oppe til høyre som skjeldent gir meg noe nyttig.