63    2    1  

Nest hello, Ring doorman eller tilsvarende. Hva kreves vedrørende installation?

 823     0
Tenker å bli kvitt dagens dørklokke. Den virker bare sporadisk, er stygg og har i grunn gjort sitt.

Så ser da på alternativer og blir da selvsagt fristet av Nest Hello og Ring doorman og lurer i den forbindelse på om jeg kan benytte meg av dagens opplegg for tilkobling.

I dag er det en trafo i skapet, denne står det følgende info på:

230V
3-5-8V
0,5A
50 hz

Kan det gjøres så enkelt som å skru av utvendig del, koble på hello/ring og jeg er i gang? Eventuelt fjerne dagens innedel og benytte google home mini eller lignende for å få ringelyden der?

   #1
 2 528     I huset mitt     1
Ring 2 mener jeg kan aktivere den eksisterende bjelle inne. Da er det bare å bytte ut knappen ute med Ring 2. Den powres opp via batteri men skal vel også fungere på 8-24VAC. Fungerer kun på 2,4Ghz wifi.
Finnes en slik Ring Chime (bjelle) som man kan plugge inn hvor som helst i huset. (kobles via wifi til knappen)
Ingen god/direkte støtte for Google Assistant, da Ring eies av Amazon, så det må bli via IFTTTTTTT, etc (status og siste aktivitet kan man få via "talk to ring" kommando fra Google)

Ring Pro utgaven er uten batteri og støtte 5 Ghz wifi i tillegg, og kommer ofte med chime i pakka.
Koster litt å lagre videoene i sky pr måned, kun lagring noen timer uten mener jeg.
Dette gjelder både Pro og ikke pro.
Ring har vel vært litt i media rundt utbredt samarbeide/deling av video fra ringeklokkene med polti/myndigheterc uten brukers samtykke/viten, etc....

Nest Hello er vel kun for ringetrafo, støtte både 2,4/5Ghz wifi og man kan bruke Nest Mini som bjelle. Også her kan man gjenbruke den gamle bjella om man ønske.
I tillegg kan man vise video fra ringeklokka på Hubs eller TV/Chromecast-enheter.
Også Hello krever penger for å lagre i sky samt funksjoner som persongjenkjenning og anonsering via Google Assistant (eks "Anne ringer på").

Jeg har Ring Doorbell 2 (på batteri) med Ring Chime som bjelle på 2 året. Fungere fint. Bruker ikke bevegelsesdeteksjon eller andre fancy features.

Hadde jeg kjøpt nå, så hadde det nok blitt Nest Hello. Wink
  (trådstarter)
   #2
 823     0
Ble en Nest Hello. B-vare hos elkøp så fikk bra pris på den. Tenker å bruke Home mini som bjelle, men må få byttet trafo når sikringskapet byttes før jeg får tatt den i bruk.