142    1    0  

Yale Doorman V2N utfordring

 2 432     Hordaland     0
Mener å huske det er flere guruer her som er god på Yale Doorman.

Vil gjerne ha en Yale Doorman på hytta, integrert mot Loxone. Yale Doorman er (etter hva jeg har forstått) den eneste "smartlåsen" som kan brukes på dører med 3-punktslås (multipoint-lock MPL). Andre alternativer faller derfor bort, og eneste mulighet er Yale Doorman.

Inntil nå har Yale Doorman vært restriktive i forhold til systemer det kan integreres mot, og Verisure har vært eneste løsning så langt. Nå har Yale utviklet en Zigbee modul, som kan integreres mot systemer som Yale har godkjent.

Det jeg sliter med er å finne ut hvilke systemer som kan brukes med Yale sin Zigbee-løsning. Noen som har noe erfaring der?

Det jeg trenger er et system som kan gi meg digitale innganger og utganger, for å kunne lese av status for om Yale Doorman er låst/ulåst, om døren er åpen/lukket, og signalinngang for å kunne låse/låse opp dørlåsen. Tanken er å koble dette til via digitale innganger og utganger mot Loxone igjen. Mao er tanken å lage en Zigbee-Loxone Gateway.

Noen som har erfaringer og ideer her?
Signatur

   #1
 9     0
-er litt på samme sted. Har nylig installert to Doorman og ønsker å bygge opp et enkelt system med noen kameraer og diss to låsene. Har ikke kjøpt Hub ennå, men funderer på Samsung SmartThing. Ser de støtter andre typer Yale låser, men ikke Doorman later det til. Er i tenkeboksen da jeg ikke orker å bruke allverdens penger på et system jeg ikke kan bygge videre på uten å være låst til ett system.
Har også forsøkt å finne ut om jeg kan bruke min Sector sentral som stod i huset da jeg overtok. Dette er nå mitt og her er det komplett system bortsett fra at jeg ikke får brukt det da jeg ikke kommer inn uten masterkode foreløpig.
Har googlet rundt for å se om det er mulig å finne løsning, foreløpig uten resultat.
Syntes det er tullete å rive ned detektorer og dørkontakter dersom man kan bruke dem videre på en eller annen måte.