7 797    10    0  

Eldre Yamaha uten futt, nå med impeller kit

 499     0
Fikk ånden over meg i dag og dro på Biltema og skaffet nødvendig utstyr etter tips fra Andy i denne tråden: http://www.byggebolig.no/snofreser/helt-ny-kinafres-eller-brukt-ariens/50/Som dere ser var det mildt sagt god klaring fra før:Testmontering:Ferdig skrudd på:...og resultatet:

http://www.youtube.com/watch?v=20Z-I1LwgP0

Svært godt fornøyd, nå ser jeg frem til neste snøfall Smile

   #1
 420     0
Jeez..det var litt av en klaring....lurer på hvordan den fungerte før du monterte impeller kit. Kanskje vi skulle tipse Biltema om å lage impeller kit, de har alt som trengs iallefall.
Flott jobb..
  (trådstarter)
   #4
 499     0
Nja... Det begynte veldig bra - som vanlig hadde plogen laget en glimrende haug med testmateriale i innkjørselen, og tung, våt snø gikk unna som aldri før:

http://www.youtube.com/watch?v=ydzNgjubhVA

Men etter noen runder på gårdsplassen med grus var det tilbake til gammel ytelse, dvs det var så vidt det veltet ut snø. Det viste seg at det ikke var så rart:Ikke så lett å se på bildet kanskje, men det er altså nesten ikke noe gummi igjen på impelleren - ødelagt og revet av på grunn av grusen. Så Biltema-gummien holdt ikke mål til mitt bruk. Noen med tips til mer hardfør gummi som lar seg skaffes på en enkel måte?
   #5
 8 024     Bærum     0
Akkurat samme som skjedde hos meg. Jeg bestilte impellerkit på ebay. Var bare en runde med fresing, så var gummien spist opp og stakk knapt lenger ut enn impellerbladene. Rart, så mange andre virker ikke å ha det problemet.....
  (trådstarter)
   #6
 499     0
Hvordan var de gummiplatene du kjøpte, var det ren gummi eller var de forsterket med lag av andre ting i mellom?

Har tatt en rask titt på Biltema og Jula etter alternativer, men fant ikke noe i farten. Jeg vil anta at f.eks. sidevegger fra et bildekk er noe bedre egnet, men har ikke noe dekk liggende (som jeg vil skjære i) Smile

   #8
 420     0
Kjedeligt da..jeg la stein i gårdsplassen i sommer, og har gummien i behold.
Men det kan jo være at man får lov til å stikke av med ett  brukt dekk på en av dekkfirmaene.
Det er jo ikke de store bitene som skal til, så kanskje man får skjære av noen biter der og da.
   #10
 67     Mo i Rana     0
Må være noe armert greier. Jeg bestilte fra ebay og monterte i fjor høst. Finn ett gammelt transportband e.l. da tror jeg det varer lengre.
Signatur