521    3    1  

Hadde det vært aktuelt med en autonom snøfreser?

 4     0
Om noen her er interessert i en automatisk måte å fjerne snø på i oppgjørsel, terasse, gårdsrom eller lignende, hadde jeg satt utrolig pris på om du kunne svart på en undersøkelse bestående av ti spørsmål! Hilsen Student på NTNUs Entreprenørskole

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSf3-4UpyLcGZE0R4kLDXpZl5ffbp7qA_FMLUrW_AJfZenC5Fg/viewform

   #1
 1 655     Trondheim     1
Litt spent på hva dere tenker i forhold til sikkerhet.
Hadde ikke akkurat føltes veldig trygt om fresen min hadde kjørt rundt her ute alene gitt Wink
Signatur
   #2
 4 114     Akershus (Follo)     0
For å få en slik CE godkjent så kan den neppe være basert på de freserene vi er vant til å se.

De kan jo vikle ut en som tar en kjeft snø, analyserer den for vedkubber, katter og naboens barn og dytter dem pent ut hvis slike forefinnes eller skyter fangsten avgårde om den passerer testen for 100% snø. Det er sikkert mulig men neppe billig.
Signatur
   #3
 2 800     0
Da jeg var russ solgte vi avis på 17. mai, med blant annet en spalte: Russens forslag til bekjemping av overbefolkningen. Punktet som lød "Krav til minimmstørrelse på snøfresere til bruk i barnehager" falt ikke i god jord hos leserne; det ble stemplet som direkte usmakelig.

For de som er yngre enn meg: Det var en periode på 1970-80-tallet da ungdoms-humren var tildels ekstrem "sort" og grotesk. Snøfreseren var helt i tidens stil, og ingen på vår alder reagerte med annet enn flir. Det var noe annet med foreldregenerasjonen.