14 578    13    13  

Jula Meec snøfresere, erfaringer og anbefalninger

 36     Trondheim     9
Hei,

Jula har salg på Meec snøfresere. http://www.jula.no/hage/snofresere/ Noen som har erfaringer? Ser at det står endel negativt i tidligere forum, men de er noen år gamle (2009-2010). Noen som vet om det er de samme modellene i år?
Selv har jeg en oppkjørsel på 30 meter og bor i Trondheim. Hvor stor snøfreser bør jeg kjøpe?
Signatur

  (trådstarter)
   #2
 36     Trondheim     1
Takk for tipset. Det var ikke akkuratt god reklame for Meec-snøfresere. Foreløpig har jeg inngått låneavtale med naboen.
Signatur
   #3
 2     0
Bare i tilfelle noen fortsatt vurderer å kjøpe Meec Fres fra Jula. Dette er den 660 mm brede versjonen. Du kan si vi er blitt godt kjent med alle delene i maskinen Smile Har vært nødt å skru på den utallige ganger. Denne gangen ser det ikke ut til å være så greit å fikse.

Jula Meec snøfresere, erfaringer og anbefalninger - JulaFres3.jpg - jesssJula Meec snøfresere, erfaringer og anbefalninger - Julafres2.jpg - jesssJula Meec snøfresere, erfaringer og anbefalninger - JulaFres.jpg - jesss
   #4
 1 013     Tromsø     0
Samme dritten som det meste av kinaskrotet hos jula
Signatur
   #5
 3 333     1
Ser at folk har bedre erfaring med kinaskrotet fra biltema, mulig de har vært heldigere i valg av fabrikk Smile
   #6
 1     0
Hei DUYguy, har samme problem på min. Fikk du tak i deler? eller er vi på veis ende med billige greier?
   #7
 3     0
Har en fres fra jula stående oppi nord vis du vil ha Grin
Spar heller litt lengre å kjøp noe fra et anerkjent merke. Har hatt mye tull med den å deletilgangen er elendig, ingenting er lagerført å lang leveringstid.

Når alt fungerte så gjorde den jobben greit til prisen. Men det blir ikke noe snøfres derfra igjen.

-joakim

   #8
 1 248     0
Honda eller Yanmar er vel det som duger. Har selv hatt en Yanmar 9hk med belter og hydrostat stående på hytta i minst 7-8 år. Aldri noe krøll med den, og den får virkelig kjørt seg. Det er fort 50-60cm hardpakket snø som må freses fra hele oppkjørselen på 30-40 meter når vi kommer opp + sti foran hytta + hele verandaen. Starter på andre draget og bare går og går Wink
TSt
   #9
 7 552     0
Jeg har fres med Loncin motor, dette er Kina sin "Honda" og med dette har en aldri noe motor problemer iallefall. Denne starter på første draget så jeg benytter aldri 230V startmotoren som den også er levert med. Kjenner motor også fra strømaggregater. Så det trenger ikke være håpløst med andre merker men en bør sjekke at deletilgang er OK. Desverre selges det via store aktører også som ikke alltid leverer reservedeler. Men erfaring fra service siden er også at noen tror at det aldri skal være noe problem med noe, en kan ikke klage på f.eks. fresen hvis det er bryterboltene som har gått.
   #10
 714     Bærum     0
Har en liten Honda HS622 som fungerer utmerket selv til ganske stor innkjørsel. De koster skjorta i forhold til Kina versjonene, men etter å ha hatt denne nå i 5 sesonger uten et eneste problem så ville nok valgt Honda igjen om jeg skulle hatt en ny. Min har hjul, mulig jeg ville hatt belter å neste.