5 894    8    0  

Jula - Snøfreser. Film på youtube...

 98     Oslo     0
Fant tilfeldigvis denne på youtube. Det er IKKE jeg som har lagt denne ut.
Ser ikke ut til at kjøperen er veldig fornøyd...

http://www.youtube.com/watch?v=cZO3ULjPpT4

   #2
 21 500     Enebolig     0
Hmmm....retur er vel på sin plass. Får håpe han har kvitteringen  ;D
   #3
 187     Frei     0
Tror heller det er noe galt med brukeren . Den kommer sikkert ikke helt ferdigmontert og så har han justert skrapeskjæret for lavt eller glideskinnene for høyt sånn at den biter seg fast i underlaget .
   #4
 10 473     Akershus     0
Ser jo ut som det er is der, og at den "barberer" isen. Ikke rart det går dårlig da. Snøfreser på is er rimelig håpløst. Da er det kun kjettinger som duger. Jeg kjørte for litt sida litt graver ute på isen, og selv med 1,4 tonn på beltene hadde den knapt grep i det hele tatt.


Stilig film for det Smile
Signatur
   #5
 3 231     Vestfold     0
Haha, nice  ;D

Digger når folk viser hvor fornøyd de virkelig er med å legge ned arbeid i en slik kortfilm.
   #6
 3 387     0
Veldig bra laget film, men i forhold til hva som var dårlig med den fresen var filmens verdi omtrent nada. Jeg så ikke noe av betydning i det hele tatt.

Men kanskje det kunne være noe så banalt som en feilaktig innstilling. Og som en her nevner, om en justerer bladet litt for langt med og forsøker kjøre med belter på is med litt snø over, ja det fungerer ikke i det hele tatt. Ikke en gang for en Honda.

Men generelt tror jeg en kan si at de billige fresene passer best for folk som kan justere litt selv. De som har alt verktøyet sitt i en skoeske og det stort sett er etter IKEA sine møbler, de bør styre unna de rimeligste snøfresene eller få noe til å sette de opp for seg. De klarer uansett ikke vedlikeholde en snøfres så da er det kanskje like greit å betale noen for å gjøre jobben, uansett løsning.
   #7
 86     Norge     0
Enig med alle her, sansynligvis er justeringen ikke foretatt etter sammenstilling, glideskinnene leveres vanligvis i øverste posisjon, det vil si at glideskinnene ikke er i funksjon, resultatet er at skrapeskjæret prøver å høvle veien, ikke mye hjelp med belter eller hjul i en slik oppsetning.
Muligens piggkjetting hadde hjulpet, men noe ville nok røket siden en freser ikke er designet som høvelmaskin ;)

Hadde vedkommende kjøpt freseren ferdig sammensatt og riktig justert, hadde vi sikkert ikke fått sett denne filmen, så tusen takk til filmskaperen  ;D ;D 8)

Og ja, de som kjøper freser på boks (umontert i kasse) sparer mye penger, men samtidig setter dette krav til litt kunnskap om maskineri og føle gleden hver gang man åpner en verktøykasse, eller en god nabo med ditto.

   #8
 187     Frei     0
Titta bedre på den nå og for meg ser det ut som han holder den igjen . Man ser det best på siste del av filmen hvor freseren har drift forover men freseren plutselig sklir 10 cm bakover .