18 900    18    5  

Snøfreser: Produktanbefalinger og erfaringer deles

 5     0
Hei.
Ja, da har sesongen begynt (noen har også¨vært ute og "frest" litt).

Har skjønt at det ikke er foretatt noen stor og grundig test av div. snøfresere.

Hvis vi ser litt i annonsemarkede så er det noen merker som går igjen: Honda, Ariens, Husqvarna, Canadiana, MTD for å nevne noen.

Honda reklamerer med Hydrostatdrift, men det gjelder ikke for HS622 serien, de har såkalt "motorsykkelgiring". Toro freserene får bra score for sitt patenterte utkastsystem (takler våt snø mye bedre enn de andre??).

Det er vel også en sammenhengen mellom et godt vedlikehold og dårlig.Eller er det noen modeller som har sviktet fra dag en?? Det var en som nevnte at hvis du har fritidsproblemer så skal du bare kjøpe deg en snøfreser!!!!

Hva er din erfaring???

Snømannen

   #1
 735     Det glade Sørland!     1
Kjøpte en Husqvarna 9hk for to år siden. Har gått som en klokke. Den har 220V el. start, men den bruker jeg ikke. Starter med en gang. Jeg er veldig godt fornøyd, den takler våt snø bra. Kona synes den er litt vanskelig å manøvrere. Veier rundt 100kg tror jeg og blir da tung å snu på femøren. Skulle jeg kjøpt igjen så hadde det nok blitt en med individuell drift på hjulene slik at manøvrering blir lettere.

IKKE KJØP snøfreser når snøen faller=høy pris. Kjøp "off season", da kan det prutes i lange baner.

Har forøvrig også lest at de fleste snøfresere, bortsett fra Kina modellene, lages på samme fabrikken og leveres med like motorer. Eneste forskjell er deksler og farger.... ???
Signatur
   #3
 302     Trondheim     0
Jeg kjøpte en brukt Honda HS55 forrige vinter. Den er i utrolig bra stand. Jeg trodde det nesten ikke når jeg fant ut at den er 20 år gammel. Fortsatt flott i lakken, fungerer perfekt. Vi hadde enorme snømengder i Trondheim forrige vinter, og den gikk utrolig mange timer. Ingen problemer med våt snø, den kaster langt uansett. Naboene har ny Partner og MTD(?), men kan ikke si at de er noe bedre.

Hondaen er utrolig lettstartet, jeg føler absolutt ikke noe behov for elstart. Kvaliteten er kjempebra. Det er lett å få tak i deler. Har byttet en rem på den og noen smådeler. Kjøpte fra USA til halv pris, et par hundrelapper til sammen.

Jeg vil absolutt anbefale en brukt Honda, hvis du kommer over en. De dukker veldig sjeldent opp for salg.
   #5
 409     Buskerud     0
Ser Bauhaus har kampanje for tiden på snøfreser fra McCulloc til 10.000. Noen som har erfaring med dette produktet eller merket?
Signatur
   #6
 5 116     Troms     0
Kjøp Honda, så slipper du bekymre deg noe mer om den er bra, om den starter eller om den er holdbar etc. Der er valget enkelt.
Honda starter, honda er holdbart, honda krever lite service, honda er brukervennlig, honda har et fantastisk fremdriftssystem, honda behøver ikke elstart, den starter på førsate draget uansett, honda er svæææært lettstartet med snor.  ;D
Signatur
   #7
 2 174     Oslo     0
Byggebob, du glemmer en ting : Honda snøfreser er dyrt!!!   :PSer Bauhaus har kampanje for tiden på snøfreser fra McCulloc til 10.000. Noen som har erfaring med dette produktet eller merket?


ProsjektX, ta en kikk på denne brukeranmeldelsen jeg la ut akkurat nå.

Jeg kjøpte en McCulloch PM105 til12.995,- på Bauhaus i går. Det er storebroren til PM95 somer på tilbud til 9990,-. De hadde hundrevis av PM95 i butikken, men bare to stk PM105.

Virker som en super maskin. Det er jo en Husquarna maskin dette. Ingen Honda, men mest sannsynlig langt bedre enn mye annet ræææl. Tilgangen på reservedelerer meget god på disse maskinene. Det teller mye synes jeg.


   #8
 5 116     Troms     0
Mulig Honda er dyrt for noen, men skal du ha status og "cred" i gata og ha noe som helst å si i nabolaget så må man minst ha en fet Honda i garasjen. ;D

Signatur
   #9
 299     Vestfold     0
Jeg har en Toro fra 1988 med 8hk Tecumseh motor, starter på første draget uansett temperatur og luftfuktighet. kaster også vanvittig langt.
   #10
 22 352     Akershus     0

Mulig Honda er dyrt for noen, men skal du ha status og "cred" i gata og ha noe som helst å si i nabolaget så må man minst ha en fet Honda i garasjen. ;D
Jeg brukte kompaktlaster etter at freseren røyk. Det bør være cred. Den fjernet is, snø, og brøytekanter uten noe problem