24 000    44    0  

Vurderer å kjøpe snøfres fra USA.

 308     0
Er det noen som har erfaring med det? Noe spesielt å tenke på?

Helt konkret så vurderer jeg å kjøpe denne:http://www.snowblowersdirect.com/Ariens-921017-Snow-Thrower/p3242.html
Og få den sendt med Jetcarrier båtfrakt.

Har gjort noen overslag, og det kan se ut til at det er mulig å spare ca 5000,- på en fres som koster 20000,- i Norge.

Trenger en fres som er kraftig, men som også er lett og manøvrere. Går ut for at jeg kan få el-starten til å fungere med en billig (?) omformer (?).

   #1
 3 231     Vestfold     0
Husk at visse speditører osv tar noen stygge gebyrer for fortolling og utlegg av moms. Så vær sikker på at du har regnestykke i orden.

På den andre siden, så kan du sikkert finne et brukbart tilbud her i landet, og da blir differansen liten. Evntuell garanti, samt omgjøring av elstart kan umulig oppveie for dette da?
  (trådstarter)
   #2
 308     0
Hos Jecarrier er gebyrer inkludert i fraktprisen, så det er greit. Usikkerhetsmomentet er frakten innenlands. Den kommer i tillegg og prisen er ukjent.

Når det gjelder tilbud på kvalitetssnøfresere, så er det ikke noe jeg har sett, selv om det beste ville vært å fått kjøpt en her til en ok pris.
   #3
 3 231     Vestfold     0
Beste tiden for snøfreser kupp her i landet er på vårparten (om det da finnes noen igjen).

Innenlands blir fort dyrt. Den er både tung og stor, så du kan fort ende opp med godt over 1000kr på det og om ikke mer.
   #4
 3 387     0
Du ender fort over ti tusen for den. Selv om det er en bra pris så kan en gjøre like gode kjøp her i Norge.

Jeg bestilte en snøfreser fra Gardenproi Drammen som de skulle ha titusennihundre for. Den har 72 cm fresebredde elektrisk start, lys, varme i håndtak, elektrostatisk drift, beltedrift og 13 Hk motor. Og da har jeg en norsk forhandler i forhold til garanti og reservedeler om noe skulle ryke.

Jeg har handlet masse fra statene, men det er noe dritt når ting går i stykker for det å sende det tilbake er ikke like enkelt som når en har en norsk forhandler å forholde seg til. Så derfor bør besparingen være såpass stor at det oppveier mulige tap. Det er jeg tvilende til at prisen på den snøfresen er.

Da ville jeg heller gått for en bestilling på denne rakkeren her.
http://www.gardenpro.no
Vurderer å kjøpe snøfres fra USA. - 44790ea721229b8a00796806f7a58b64-image.jpg - Aasg
  (trådstarter)
   #6
 308     0
Har ikke mye erfaring med snøfresere, men må si at jeg er veldig skeptisk til de Kina greiene der. Vil tro at en Ariens har en helt annen kvalitet.
Som sagt så er dette bare noe jeg vurderer, så det er fint med innspill. Må nok ta meg en runde hos de lokale forhandlerne før jeg eventuelt bestiller. Sjekket litt priser forrige vinter, og det var ihvertfall et særdeles dårlig tidspunkt....
   #7
 3 231     Vestfold     0
Midtvinters er det lite å hente på rabatter. Det er da folk flest finner ut at det ble vinter i år også, eller at den gamle fresern ikke vil mer (kjør service om sommern).

Utvalget er størst nå når freserne ankommer lageret. Sikkert også noe å hente på pris om du er tidlig ute.

   #8
 3 387     0

Jeg skal være enig i at man bør være skeptisk til en del av Kinaproduktene. Men det er som med verktøy på Biltema. Det er noe som er absolutt godt nok og noe som er bare ræl og skrot. Så er jobben å skille hva som er hva. Disse snøfresene har blitt solgt av to tre forhandlere i Norge i flere år for priser mellom 12 og 18 tusen og etter hva jeg har funnet ut er det nesten ingen reklamasjoner eller problemer med dem. Om Kinamannen kopierer en god modell fra en anerkjent fabrikk og bruker skikkelige materialer så blir det bra og dette virker til å være ett av de produktene. Når jeg har hatt min i 5 år kan jeg si noe sikkert om kvaliteten på den.  Wink