2,040    2    0  

Noen med erfaring med solfangere i Trøndelag?

 10     0
Heisann, jeg har noen våte drømmer om å få noen fine solfangere opp på veggen, evt taket, men jeg trenger å prate med noen som har erfaring med å sette dem opp først. Noen som har peil?

Har allerede ringt Norsk Solfangerproduksjon og hørt, men de visste ikke av noen i nærheten av meg med erfaring på installasjon etc, verken private eller firma.

Vi snakket forresten litt om muligheten for å få til en eller annen form for kurs i Trøndelag dersom noen er interessert i det. Feks spleise på å fly opp en person som kan gi opplærning, feks form av en praktisk workshop eller noe slikt? Jeg er ihvertfall interessert i noe slikt...

   #1
 1,630     Villmarkstoppen, Malvik     0
Getek AS - ligger et par hundre meter nedi veien fra oss.
Du ser dem (gammel rød fjøs med solcellepaneler på) når du kjører forbi Sveberg mellom Trondheim og Stjørdal - like ved Sparkjøp.

Det var en opphausa medieseanse her i fjor da de koblet seg fysisk fra el-nettet - skal visstnok være selvforsynt med strøm nå.
  (trådstarter)
   #2
 10     0
Ja jeg kunne kanskje prøvd dem igjen, var i kontakt med dem for noen år siden, riktignok om solceller, men de rådet meg da fra å forfølge det, pga av lav solinstråling i dette området. Det var altså ang solceller, ikke solfangere. Fikk også inntrykk av at de drev mest med rådgivning osv ovenfor større firma. Men verdt et forsøk, spesielt dersom de har et operativt solfangeranlegg man kan myse på.