7 897    8    0  

Får man kjøpt batteridrevet krampepistol?

 34     0
er det noen som veit om det finnes batteri krampepistol???

   #1
 743     Nordland     0
Paslode  har en modell. Denne går på gass og batteri.

Airfree  har også en modell, men dette er en produsent jeg knapt har hørt om.
Denne bruker KUN batteri.
ivo
   #3
 492     0

Jeg kjøpte en slik for å bruke på plast, men syntes den brukte all for lang tid. Tar et par sekunder fra du trykker inn knappen til stiften er inne... Går mye fortere med en tradisjonell manuell håndstiftemaskin eller en stiftehammer.

En annen ulempe er at den går på batteri, så når det er tomt må du likevel ta fram den vanlige håndstiftemaskinen.
   #4
 743     Nordland     0
Dere snakker om stifter og stiftepistoler. Trådstarter spør om kramper.
Ken
   #6
 143     Oppland     0
oddroar, kjøpte du Paslode'n? Er det noen andre som har prøvd denne pistolen? Jeg har tråla nettet etter slangeløse krampe- og pappspikerpistoler, og til kramper kommer jeg over kun den gassdrevne til Paslode. Paslode er jo et veletablert merke, så jeg tror jeg kommer til å kjøpe denne. Rundt omkring $400 + frakt fra USA. Såvidt jeg kan se er det den samme som selges her i Norge. Har ikke sett noen pris på den her enda, men magefølelsen sier minst 5000 + mva...

Litt off topic kanskje, men når det gjelder slangeløs pappspikerpistol fant jeg en fra bostitch, en rein batteridreven sak:
http://www.amazon.com/Bostitch-CRN38K-20-4-Volt-Cordless-Roofing/dp/B00005A1JP
Men såvidt jeg kan skjønne blir ikke denne produsert lenger. Finnes det andre slangeløse alternativer når det gjelder pappspiker? Har blitt svært begeistra for gassdrevne spikerpistoler, så om det ikke finnes alt, håper jeg at det snart kommer en gassdrevet pappspikerpistol på markedet.
   #7
 4 294     Akershus     0

Hvorfor slangeløst til enhver tid? Den er ikke konkurransedyktig med skikkelig luftverktøy i hverken hastighet eller pris (og da tenker  jeg både på innkjøp og drift..) Og en kompressor har man jo likevel...?

.Thag
Signatur

Ken
   #8
 143     Oppland     0
Ja jeg har en kompressor, og de to gasspistolene jeg har pr i dag ble egentlig kjøpt for å være et supplement: Det hender vi gjør mindre jobber på hytter uten strøm og med vanskelig adkomst, og da kan det være godt å slippe å ta med kompressoren. Kanskje kan aggregatet bli igjen hjemme også. Det var også slik at jeg var nysgjerrig på gassteknologien, og nå har det blitt slik at jeg uansett bruker gasspistolene mest.

Jeg tror ikke det er riktig å si at spikring med gass uansett er dyrere enn tradisjonell trykkluftspikring. Et firma på ca 20 mann jeg kjenner til har i stor grad gått over til gassdrevne pistoler, både dykkert og vanlig spiker. Og etter å ha sett på alle kostnadene over lengre tid ble konklusjonen at de kommer billigest ut med gasspistolene.