117    2    0  

Ny kompressor, hvor stor trengs?

 240     0
For noen år siden kjøpte jeg en kompressor på clas på 25 liter jeg har vært godt fornøyd med, tilsvarende denne: https://www.clasohlson.com/no/Cocraft-HC-242-kompressor/p/41-1820

Men idag knakk en av delene på den, og tenkte å bruke meg av 5 års garanti. Det jeg tenker på da, trenger man en såpass stor sak, eller vil en slik holde? Eventuelt noen med erfaring på disse småmodellene?
https://www.clasohlson.com/no/Cocraft-HC-16-kompressor/p/41-1366

Bruket mitt er 99% småjobber. Dvs enten liten listepistol, kramper eller bare luftblåsing. Vil en slik liten sak da gå nærmest kontinuerlig med tanke på støy? 

Eller virker det jo veldig kjekt å gå fra nærmere 30 til 10 kg, for å ikle snakke om frakt i bil og lagring.

TSt
   #1
 12 333     0
Hvis en del brakk så er det vanskelig å benytte garanti.   Siden de kan si at det er ytre påvirkning som har gjort dette.  Så må nok regne med å kjøpe en ny.  Flyttes den mye så er den lille kanskje bedre ved at det ikke stikker ut ås mye deler så dette skjer igjen.  Hvis det er lister til en dør eller liknede og en har tid å vente litt så kan dette være nok til mindre luft verktøy.  Men pass på brukstid.  Kompressor skal ikke gå mere enn x % av tiden, ellers kan den bli for varm.  
  (trådstarter)
   #2
 240     0
Hvis en del brakk så er det vanskelig å benytte garanti. Siden de kan si at det er ytre påvirkning som har gjort dette. Så må nok regne med å kjøpe en ny. Flyttes den mye så er den lille kanskje bedre ved at det ikke stikker ut ås mye deler så dette skjer igjen. Hvis det er lister til en dør eller liknede og en har tid å vente litt så kan dette være nok til mindre luft verktøy. Men pass på brukstid. Kompressor skal ikke gå mere enn x % av tiden, ellers kan den bli for varm.


Ingen problem så lenge snakketøyet er i orden, ble bytta med en gang.
Er mer størrelse på ny kompressor jeg er i tvil om med tanke på drift og støy. Ideelt hadde nok en 10-15liter vært best.