6 830    6    0  

Unngå spikerhull med dykkert-pistol

 500     0
Har to forskjellige rimelige dykkertpistoler. Begge kan justeres for hvor hardt de skal skyte i treverket i tillegg til at lufttrykket kan reguleres på kompressoren selvsagt.

Problemet er at pistolen som regel lager et litt stygt merke i treverket. Jeg kan selvsagt kjøpe en dyrere pistol som har en ordning på dette, men spørsmålet mitt er om det finnes en slags plast-ting som kan plasseres på tuppen (en slags standardgreie som fungere på de fleste dykkertpistoler) som gjør at det ikke blir slike stygge merker i treverket lenger....?

   #1
 743     Nordland     0
Ingen universal "fot", nei. Alle pistoler er stort sett forskjellig foran, så eneste du kan gjøre er å se om et annet merke har en front som ligner, får så å tilpasse litt. Mulig du kan lage noe?
Ellers er kvalitetspistolene kommet ganske lavt i pris. For litt under 2000,- får du Makitas 18GA modell. Denne er jeg godt fornøyd med. Basso har en 16GA til like over 2000,-. Mulig de har en 18GA også.
  (trådstarter)
   #2
 500     0
når vi snakker om hvordan dykkert pistol jeg har så snakker vi en helt annen prisklasse, dvs 500kr. Ser ikke noe poeng i å ha en dykkertpistol til 2000kr. Burde være mulig å sette fast listverk etc uten å få stygge merker i panelet med en 500kr variant slik jeg ser det (men jeg har åpenbart kjøpt feil maskin). Så ingenting å gjøre med problemet mitt?
   #3
 740     0
Du kan lage deg en slags "demper" i myk plast eller noe for og ungå merkene,
Eller du kan la være og trykke maskinen hard inn når du skyter, om det er mulig;)
Signatur
   #4
 743     Nordland     0

Så ingenting å gjøre med problemet mitt?

Ikke uten å lage til noe selv.

Når det er sagt, har Gebe en meget kurant pistol for 18GA. Denne har plastfot, er lett og brukervennlig og koster 299,- eller noe sånt. Kan anbefales.
  (trådstarter)
   #5
 500     0
hvilken butikk kan man kjøpe denne i da? Kan den instille trykket direkte på pistolen eller må man stille inn trykket på kompressoren??
   #6
 743     Nordland     0
Husker ikke om trykket kunne justeres på pistolen eller ikke. Gebe har bl.a Byggmakker, Byggkjøp, og de som gir ut reklamebladet Proffnytt. Mekk også muligens. Pistolen heter F50C. Er verdt å ta en titt.

P.S. Hadde ikke kjøpt den i dag, dersom den ikke har justering av spikerdybde.

Unngå modellen som også tar kramper, da denne har bredere stempel. Resultatet sier seg selv.