#21
 2,397     Bjørkelangen     0
jævla bra eksempel.jeg ler enda ;D
Signatur

   #22
 22,342     Akershus     0

Alt. 1: Du leier inn en eller annen utlending som tar på seg jobben svart og nesten gratis, kommer og setter opp en lang stige, klatrer opp, røsker litt i takrenna, takrenna løsner, fyren faller ned og knekker nakken, en nabo ser hva som har skjedd før du får kvitta deg med liket,
Ergo grav graven først ;D
   #23
 2,397     Bjørkelangen     0
;D ;D ;D
Signatur
   #24
 22,342     Akershus     0

Jeg bor i et relativt høyt 2-etasjes hus. Nå har en liten del av takrennen falt ned - det er sikkert 7-8 meter ned til bakken.
Hvorfor falt denne biten av. Det første jeg ville gjøre var å finne ut hvorfor. Det hjelper lite å sette den opp igjen hvis det er en feil, og den faller ned igjen.

Jeg liker ikke høyder og har kjøpt inn stillase til slike jobber og synes det er godt å arbeide på det. 8 meter opp og arbeide med takrenne på stige glem det.
   #25
 5,569     0

Alt. 1: Du leier inn en eller annen utlending [...]

Alt.2: Du leier inn en seriøs tømrer som [...] gjør jobben på 2 timer [...], fakturerer deg for 5 timer (2500kr) og stillasleie(1000kr).

Jeg vet hva jeg ville valgt.


Problemet er jo at ingen seriøs tømrer tar hverken 2- eller 5-timers jobber. Tro meg, jeg har forsøkt ref tidligere innlegg. Det gjaldt malere, men jeg antar at samme mekanismene fungerer for tømrere.
   #26
 22,342     Akershus     0
Grunnen til det er at det blir en del "usynlig/ubetalelig" arbeid med slike småjobber. De blir ganske dyre og det er ikke gøy å ta opp med kunde. Håndtverkerker har ikke lyst å dra for å gi pristilbud/ta befaring på slike jobber fordi han bruker mye tid på dette og sansynligheten for å få jobben * fortjeneste er lav. Slik er det dessverre.
jaf
   #27
 6,305     tromsø     0
Fins det ikke en balettdanser med tømrer efaring som kan klatre opp takrenna og stroppe seg fast i pipen. Henge ned og prøve å montere det som har løsnet etter 35 år uten vedlikehold.....Takrennedeler kan han jo tape fast til halsen....Hvilken håndverker trenger å ta slike "utfordringer"....Selv om oppsetting av stillas er usynlig/ubetalelig er det nødvendig....Hvilken annen yrkesgruppe en håndverkere tar slike "utfordinger"...... ;D

   #28
 2,397     Bjørkelangen     0
hender at malere bruker stylter da ;D
Signatur