16 487    19    7  

Tips til stillas for hjemmebruk.

 3 082     Gol     0
Hei.

Noen her inne som har tips til billig og greit stillas?
Jeg har sett på sånne huspakker men får ikke bestemt meg hvem jeg skal velge, noen som har tips til billig og bra stillas?

Er på jakt etter et 21m2 - 40 m2 stillas.

Har sett på dette:

http://www.alutec.no/sitefiles/18/doc/Brosjyrer/JAMAX_Huspakker_2014_Sommertilbud.pdf
Signatur

   #1
 1 570     Sunnmøre     2
Det negative med å eige eit eige lite stillas er at alle vennar, familie og naboar heile tida vil leige det (gratis) ...
Signatur
   #2
 739     0
Bare å ha det stående oppe et sted til enhver tid å late som man bruker det selv ;)
Kjøpte selv et brukt på finn, dukker mye opp der. Layher til en grei pris. Kjøpte det utenom sesong, og fikk det til en bra pris.
Har og et Instant Span stillas som er litt mindre, dette er etter min mening det beste som finnes. Hiver det opp på notime og slipper feste det til veggen. Kan bruke hjul eller føtter. Og man kan ha to plater i dybden..
Alt kommer jo ann på hva man i hovedsak skal bruke det til og størrelsen på huset, men Instant sitt er genialt til det meste med mindre man skal ha et heldekkende fasadestillas.
  (trådstarter)
   #3
 3 082     Gol     1

Det negative med å eige eit eige lite stillas er at alle vennar, familie og naboar heile tida vil leige det (gratis) ...


Kommer nok til og ta betalt for det vist det blir bort leigd..

Min familie og venner tilbyr seg faktisk og betale i slike anledninger Smile
Jeg er også selv slik Smile
Signatur
   #6
 145     Vest     0
Den jamax stillasen er bare kompatibel med seg selv. Har i tillegg en firkant profil som gjør det vanskelig å trikse med rør og klips. De andre pakkene går i de fleste tilfeller over hverandre. Er basert på Layher.

   #8
 145     Vest     2
Ser greit ut det. Vanskelig å se utifra bilde, men de skriver at det er kompatibelt med andre system. Så går utifra at det er Layher basert.
Ett av ankepunktet mot det jamax jeg har vært borti er at det er er mer ustabilt kontra layher basert. Dette er grunnet montasje av rekkverk. Jamax bare setter du nedi og vipper på en lås for hånd. På layher setter du på plass rekkverkene for så å slå ned en kile som henger på rammen. Dette stiver av veldig bra.
   #9
 222     1
Jeg kjøpte Stillas fra Instant. Kurant pris og veldig god service!
Fikk noen billigere tilbud fra solideq og jamax mener jeg.

Eneste jeg ikke har likt så langt var rekkverket jeg valgte. Det var to stålstenger pr ramme og ikke en hel aluminiums bit. Dog var dette billigere.

Nå skal jeg bestille henger (og flere deler) slik at det er mulig å leie den ut enkelt, samt at det er enkelt å flytte på. Tipper på jeg havner med Tysse's stillashenger.