83    0    0  

2 tver på vegg i stue, mulighet til å skjule 1

 1     0
Får denne stua etter innflytting 15. juni, og ønsker å bygge en frittstående spilevegg her, med hulrom bak.
Bygge ut en spilevegg fra veggen merket med X, som ender ca. 9cm fra vinduet.
Tanken er å bygge et solid rammeverk for veggen, spilevegg ut mot stua, og ha et praktisk teknisk rom bak. Blir en trykk-aktivert dør for å komme seg inn på venstre side, og kun praktisk bygd innvendig for oppbevaring av internett, ps5, forsterker, effektforsterkere, osv.
Tanken er å bygge inn 2 75" tver da både min bedre halvdel og meg gamer; men ikke har behov for å til enhver tid ha begge skjermene fremme. Tanken er å bygge en "boks" inn i spileveggen med plass til begge bak hverandre, men å kunne dra ut så vi har begge når vi ønsker. Har noen ideer eller tanker ang. dette?
Første tanken var å ha en skinne begge tvene står på, montert på en leddet arm for å vippe begge ut til side; eller ha en måte å ledde ut en tv, og trekke ut den andre.

Tenker man at dette i det hele tatt er mulig? Evt. ha en tv på en svingbar arm, for å kunne trekke ut den andre til bruk.

Rammeverket må være solid da tvene nok veier opp mot 40kg, i tillegg til eventuelle deler for å få dem til å henge.Tips mottas gjerne med takk.

 
2 tver på vegg i stue, mulighet til å skjule 1 - 440_1989438215 tom x.jpg - micWRC
2 tver på vegg i stue, mulighet til å skjule 1 - 440_1989438215.jpg - micWRC