(trådstarter)
   #11
 626     Bergen     0
Ja, du mener jeg skrur av platen på denne dingsen og sette på en større plate. Ja, skal aktivere en handyman;) Takk. Jeg føler fortsatt litt ubekvemhet i å ofre et helt 80-skap. Samtidig, så lurer jeg på om ikke min løsning er smartere. Hvis jeg har et stort nok skap bak benken som har en lang hylle, så er det jo faktisk lettere å rulle ut denne hyllen og samtidig så er den flush med benkeplaten. Men, man får vel ikke 80*40 skap med skyvende hyller;) Må tenke litt. Takk for innspillet.

   #12
 5 111     Sørnorge     0
Du sier "fra benkehøyde og opp kommer to høyder med overskap".

Skal du også ha overskapene trukket inn? Det blir vel litt vanskelig å nå dem, da?


Tenkte å ha øvre rad av toppskap trukket noen cm mindre inn enn nedre rad. Tanken er å felle inn en led-list på undersiden av øvre rad.

De øverste hyllene blir nok vanskelige å nå, men hvis man tenker på totalt nåbar skapplass med to rader i høyden, vil det nok glatt overgå plassen man får med bare en rad. Jeg har også tenkt at det ville vært kjekt med en slags uttreks-skammel/trapp/hylle på underskapene som man kan stå på for å nå øverste hyller. Om det lages som en indre skuff i en av de andre skuffene er man garantert at all skitt man har under foten når man går opp havner i skuffen under. Om det lages som en lav skuffefront vil også skitt falle i skuffen under når man skyver plata inn. Så det gjenstår å komme opp med en genial løsning på dette.

vi har noe à la dette til vår kjøkkenmaskin;
http://huseby.no/produkt/automatisk-kladd-6/

Den er helt fantastisk, og trekkes ut/inn av skapet med en håndbevegelse. Den kan jo med fordel brukes på andre kjøkkenmaskiner også.

Min mor hadde en slik før. Idiotisk at en maskin bruker et helt skap...... Og dessuten er det upraktisk å arbeide på, med tanke på søl, stabilitet mm


Har en slik på kjøkkenet som er planlagt fjernet. Den hylla har ikke vært svingt ut siste 15år, minst. Den tjenestegjør som en vanlig hylle.
Jeg føler fortsatt litt ubekvemhet i å ofre et helt 80-skap. Samtidig, så lurer jeg på om ikke min løsning er smartere. Hvis jeg har et stort nok skap bak benken som har en lang hylle, så er det jo faktisk lettere å rulle ut denne hyllen og samtidig så er den flush med benkeplaten.

Jeg tror definitivt din løsning er bedre. Men jeg ser ikke hvordan du får en slik hylle flush med benken.