592    21    0  

Smart hjem

 375     Asker     0
Hei
Teknologien beveger seg fort om dagen og derfor regner jeg ett år gamle poster som foreldet i søken etter smart hjem info.

Hva er det nyeste beste innen smart hjem?

Jeg ser for meg følgende:
Google Home
Sonos
Phillips Hue
Elko wifi termostater 
Wifi panelovner
Arlo Nest kameraer
+ + +

Hva annet morsomt har dere gjort på deres hjem? Helt i startgropen så her er jeg hverken bundet på hender eller føtter, med andre kan jeg vurdere alle systemer dere anbefaler Smile

   #1
 1 783     Asker     0
Tror elko wifi er ganske propiritært. Så litt knot å koble til f.eks Home Assistant som du også bør vurdere. Dersom man ser litt i andre områder i industriene (ikke hus og næring) så går mye mot distribuert med gode connectore. Det kan indikere at smarte pærer f.eks vil overta for sentraliserte løsninger.

Bruker sonos selv, men ser at Google Home i kombinasjon med chromecast (audio) kan være et alternaliv for integrert lyd i vegger/tak
Signatur
   #3
 2 052     I huset mitt     0
Glemte å sette Chromecast på listen, men ja det var også tanken å sette inn den i portefølgen.

Er Google Home noe annet enn Google Home Assistant?

Google Home er en fysisk enhet (smart høyttaler i ulike størrelser), mens Google Assistant er softwaren som kjører i bakgrunnen og som finnes på både Google Home enhetene men også standard på Anroid-telefoner og ev som app på Apple telefoner.


   #5
 2 052     I huset mitt     0
Phillips Hue med noen pærer er kobla imot Google Assistant hos meg, samt Chromecaster for styring av tv'ene i huset (for de litt eldre tv'ene uten det innebygget).

   #9
 2 052     I huset mitt     0
Ja, så den men den er jo for Google Chromecast enheter.
Sonos har vel en smarthøyttaler som skal støtte Alexa og Google Assistant direkte. Tenkte på den da du nevnte Sonos.