135    1    0  

"Smart Hus" integrert lyd, lys og online assistent

 35     0
Hei, 

Jeg pusser opp leiligheten og tenker på å koste på oppgradering i form av et mest mulig integrert "system" med trådløs styring av lys og lyd, og da helst med en form for "assistent" typ Alexa eller Siri. 

Leiligheten har kun 3 rom så er ikke store opplegget men kjenner ikke til hvilke løsninger som finnes der ute, fordeler og bakdeler med de, og hvilke som passer best sammen. 

Bruker Apple produkter i hverdagen så en utvidelse der er en naturlig mulighet. 

Det jeg ønsker er å kunne styre lys trådløst, samt forhåndslagre ønskede oppsett og som bonus tidsinnstille dette. Bevegelse aktivisering ville vært artig men absolut ikke et must. Jeg ønsker å kunne stemmeaktivisere musikk fra Spotify og helst andre kilder på nettet som Podcaster, nettradio, Youtube osv og spille dette i ulike rom eller alle samtidig. Og i tillegg kunne bruke en assistent til å sjekke været senere, snøforhold et eller annet sted, når toget går osv hvis slikt kan gjøres, eller bare be denne slå av lyset på badet etter at jeg er ferdig. 

Hva finnes av slikt der ute som fungerer sammen i et oppsett? 

Alle tips mottas med stor takk! 

:)

   #1
 80     Oslo     0
Hei! -Hvor langt i oppussingen har du kommet? -og er det tatt noen konkrete/retningsbestemte avgjørelser i hva som skal implementeres?

(Ser tråden er noen uker gammel - så det kan jo være du er ferdig med oppussingen allerede
- Hva endte du opp med i så fall? )

Signatur