96    0    0  

Black Friday ÷1 000 kr i rabatt på alle Roomie enheter!

 140     0
Da var det Black Friday og frem til søndag får du ÷1 000 kr i rabatt på alle Roomie enhetene!

Black Friday ÷1 000 kr i rabatt på alle Roomie enheter! - black_friday_roomie.jpg - Makitech AS

Romventilatorene tilfører rommet ren, filtrert og frisk luft og fjerner forurenset luft. Romventilatorene gjenvinner varme (70-80%) og gir temperert tilluft uten kald trekk. Produktene har moderne styring og kan installeres enkeltvis, parvis eller i serie.

Bruksområder
Har man ventilasjonsbehov i et enkeltrom i en eksisterende bolig er Flexit romventilatorer godt egnet. Romventilatorene er en alternativ løsning hvor det ikke er mulig å installere kanaler i forbindelse med komplett ventilasjonsanlegg.

Flexit romventilator kan installeres enkeltvis, parvis eller flere i serie. Moderne styring gjør det enkelt å regulere én eller flere romventilatorer.
Eksempel på egnede romtyper: stue, oppholdsrom, kjøkken, bod, garasje, toalett og bad (kun enkelte modeller). 

Velg mellom fire ulike romventilatorer

Roomie Dual
Romventilator som gir kontinuerlig balansert ventilasjon med varmegjenvinning. Styring med medfølgende fjernkontroll eller på integrert styrepanel.

Roomie Dual Wifi
Romventilator som gir kontinuerlig balansert ventilasjon med varmegjenvinning. Integrert WiFi som gir enkel styring av en eller flere romventilatorer.

Roomie One Wifi
Veksler mellom tilluft og avtrekk hvert 70. sekund. Integrert WiFi som gir enkel styring av en eller flere romventilatore

Roomie Eq2
Sett med to romventilatorer som gir balansert ventilasjon med varmegjenvinning i større rom. Styres fra et felles styrepanel.

Signatur