140    5    0  

Ford Transit -02 vurderes solgt

 95     Vest-Telemark     0
Vurderer å selge min trofaste men ikke veldig pene Transit, det kommer an på om det blir handel med en pickup jeg skal se på i morgen. Hvis ikke blir det nok til at jeg beholder den. 

Skulle vært på eu-kontroll i november, men jeg har ikke hatt tid til å gjøre den klar enda pga. for mye annet å gjøre. Jeg har skiltene og bilen kan kjøres.

Bilen har bare gått 327000 og har ny frontrute, nesten nye hjullagre og bremsetromler bak, har nylig skiftet tenningslås. Den er ikke strøken men har vært veldig pålitelig og har gått som en klokke de 3 årene jeg har hatt den. 

Har skiftet olje hver 10000 km.
Lite brukte Nokian piggfri vinterdekk står på bilen og den har til og med Dab radio🙂

Det jeg vet om som må gjøres noe med er: Mangler tilhengerkontakt (følger med), det ene hjullageret foran er litt slakt, Servopumpe lekker og må fylle en skvett med noen dagers mellomrom, en Abs-føler må monteres (ny følger med), en frontlykt må skiftes pga. matt glass (ny følger med). 

Det er et lite rusthull bakerst på hver kanal og den ene kanalen har blitt gjort noe sparkel-lappverk på av forrige eier, ellers er bilen hel under men trenger en oljebehandling. Har kjørt veldig lite siden forrige eu-kontroll. Jeg håper å få 15000 for bilen. Bilen er i Vråliosen i Telemark.
Flere bilder kommer i morgen.Ford Transit -02 vurderes solgt - 20190622_225819.jpg - Volvo940
Ford Transit -02 vurderes solgt - 20190622_225843.jpg - Volvo940

  (trådstarter)
   #1
 95     Vest-Telemark     0
Må føye til at speilglasset som henger og slenger på det nederste bildet er fordi jeg holdt på å skifte deksel på speilet når bildet ble tatt.
  (trådstarter)
   #4
 95     Vest-Telemark     0
Da har jeg kjøpt King Cab (ikke den typen med de beryktede rådelagrene) og Transiten er offisielt til salgs.
   #5
 1 333     Bergen     0
Du kan jo forsøke det jeg gjorde med min Ford Transit i -79: byttet den bort i en ku og 2 kviger. Her er det kanskje mer relevant med en gjærdesag og noen skrumaskiner i tillegg...Smile
Signatur