16 291    47    0  

Glimrende tv til huset?

 472     Asker     0
Selger min fantastisk gode Pioneer 43 XDE plasmatv for kr 4 490,-

Tv er noen år gammel, men var "en stjerne på plasmahimmelen" og vant den prestisjefylte Eisa-prisen da den kom på markedet.

Kostet 37 000,- ny, med på kjøpet får man originalt veggfeste.

Se for øvrig finn.no-annonse med bilder og link til mer informasjon:

http://www.finn.no/finn/torget/tilsalgs/resultat?sort=0&keyword=Pioneer+43

Glimrende tv til huset? - Pioneer 43 XDE.JPG - OnlyOne
Signatur

pwb
   #1
 2 210     Ski     0
Ny Samsung plasma 43" koster 1000,- mindre og da har man i tillegg garanti og reklamasjon. Det er ikke utrolig at folk kjøper brukt til den prisen, for det finnes mange dumme folk. Men det er utrolig at noen i det hele tatt har samvittighet til å selge brukt til den prisen. Det at den kostet nesten 40 lapper ny spiller ingen rolle. Tipper at din er minst 6 år gammel hvis du ga så mye for den, da er det ingen reklamasjonstid igjen og den er verdt null -0-. Ikke lur folk er du snill Smile Beklager at jeg skriver dette.
   #2
 22 342     Akershus     0
Rart at noen betaler mere for en brukt Merce enn en flott ny Hyundai.
  (trådstarter)
   #4
 472     Asker     0

Ny Samsung plasma 43" koster 1000,- mindre og da har man i tillegg garanti og reklamasjon. Det er ikke utrolig at folk kjøper brukt til den prisen, for det finnes mange dumme folk. Men det er utrolig at noen i det hele tatt har samvittighet til å selge brukt til den prisen. Det at den kostet nesten 40 lapper ny spiller ingen rolle. Tipper at din er minst 6 år gammel hvis du ga så mye for den, da er det ingen reklamasjonstid igjen og den er verdt null -0-. Ikke lur folk er du snill Smile Beklager at jeg skriver dette.


Jeg har eller hadde ingen intensjon om å lure noen. Tv'en er priset etter andre som ligger ute på finn.no. I dette tilfellet lavere enn den andre som ligger der, som koster om lag 10 % mer.

Det er mulig du har et poeng i et prisen burde være lavere, ikke vet jeg, men å sammenligne en plasma til 4 000,- kroner i dag (som selvfølgelig kan være en god tv, men likefullt er i en lav prisklasse og langt i fra noen toppmodell), det er en vanskelig øvelse.

Å påstå at nypris ikke spiller noen rolle når man selger en vare brukt, hva i alle dager?

Å påstå at den er verd null fordi den (etter din mening) ikke har reklamasjonstid igjen, er fullstendig håpløst.

Å be meg ikke lure folk tar jeg som en stor fornærmelse!

Det er greit at du beklager at du skriver dette, men da kunne du vel heller latt være?

Takk for at du ødela annonsen med dine synspunkter. Jeg kan jo bli en god selger hvis jeg i det hele tatt får til å selge noe her på bb.no nå. Du kunne orientert deg litt på finn.no først og se hvilket nivå prisene ligger på, før du kom med din tipping.

Ellers så kan du kan vel finne noe annet å kommentere enn andre menneskers annonser? I så fall heller sende en pm?  Håper du er langt snillere ellers i andre ting du foretar deg.


Etter min mening så traff du svært dårlig med denne kommentaren.


Ikke vær slem mot folk, er du snill

Signatur
   #5
 1 431     Oslo     0
Ikke bli sur, ikke krangle.

Når du legger uten annonse på et sosialt medium som ByggeBolig må du forvente å få kritiske spørsmål og negative kommentarer.

På den annen side er anklagen om at du forsøker å lure folk ubetimelig.

Det som hadde vært nyttig informasjon, er hvorfor du mener at denne TV-en er verdt 1000 kroner mer enn en (så vidt jeg kan se) en splitter ny TV fra Samsung. Er den laget i et solid og lekkert materiale, i stedet for billig plast som lett blir skrapt opp? Har den medfølgende høyttalere? Har TV'en funksjoner som dagens billige TV'er mangler? Er det veggfestet som trekker prisen opp?

Ingenting taper seg i pris raskere enn TV'er og PC'er, og nypris for mange år siden har liten relevans sammenlignet med hva som er nypris på tilsvarende produkter (dvs. "HD-ready TV'er på 43 tommer med tilsvarende funksjonalitet") i butikken i dag.

Lykke til med salget, men du må nok forklare hvorfor den er verdt mer enn en tilsvarende ny TV fra Samsung - eller så må du dumpe prisen, er jeg redd.
Signatur
  (trådstarter)
   #6
 472     Asker     0
Jeg må innrømme at jeg ikke var forberedt på negative kommentarer fordi jeg skal selge noe til en rimeligere pris enn det andre selger for.

Jeg blir sur når folk beskylder meg for å forsøke å lure andre.

Jeg blir også sur når jeg administrator mer eller mindre støtter den som beskylder meg for dette ved å fortelle meg at jeg ikke skal bli sur og ikke krangle og at jeg må forvente negative kommentarer. Og støtter opp om argumentasjonen om at nypris har liten relevans.

Jeg får imidlertid legge meg flat for at jeg ikke var forberedt på det.

Nyprisen forteller noe om hva denne tv'en en gang ble solgt som. Har det liten relevans? Ja, nyprisen har akkurat så liten relevans at produktet selges til 10 % av nypris, ikke 50 %. Hva om nyprisen en gang var  4 000 kroner? Da kunne vi snakket komplett overprising, det kan alle være enig i.

Jeg tenker at man kan få alle den informasjon man trenger fra mer eller mindre uavhengige mennesker hvis man googler typebetegnelsen. Jeg tenker også at en evt kjøper er nødt til å vite litt om hva han er ute etter, hva slags tv dette er. For en som ikke har greie på tv'er, så er det uinteressant å kjøpe denne. Det skjønner jeg også.

Altså svært mange grunner til at jeg ikke skulle lagt ut denne annonsen her! Det får jeg ta selvkritikk for.

Jeg får tenke på dette til neste gang jeg skal annonsere noe. Det ligger vel i kortene at det ikke blir her.
Signatur
   #7
 909     Hordaland     0
Nå hadde da Pioneer en høyere kvalitet da de lagde tv'er enn Samsung muligens har idag.
En kan ikke forvente at en brukt Ferrari nødvendigvis skal være billigere enn en splitter ny Huyndai.

   #8
 3 258     Akershus     0
Ser ikke relevansen i denne bilanalogen.

I TV verdenen så er det vel sånn at det kommer stadig nye generasjoner med skjermer og en TV som har noen år på bakken klarer vel ikke å karre seg opp så lenge skjermen i seg selv er av en eldre generasjon?

Husker at det i en periode var ett poeng med gode løsninger ifht støy osv fra signalet fordi folk fortsatt tok i mot analoge signaler, nå er det slutt på det og signalkildene er svært gode så det spiller liten rolle.

Men finnish osv er vel milesvis bedre på et "luksus" tv selv om det er "vintage" sånn ellers.

Forøvrig så er jo rett pris det kjøper er villig til å gi, enkelt og greit.
Signatur
   #9
 2 990     Akershus     0
OnlyOne: Ikke ta det så tungt. På et bilforum jeg henger så har de stengt muligheten for å poste svar fordi tråder ble fulle av meninger og krangling. "Someone is wrong on the Internet!" og så videre.

Jeg kjenner ikke modellen godt nok til å kunne avgjøre om en billig-TV i dag er bedre enn denne litt eldre toppmodellen. Det stemmer at TV-er taper seg fort i verdi, men det stemmer ikke at en eldre toppmodell trenger å være på linje med en billig-TV i dag. I PC-verdenen stemmer dette bedre, men på PC-skjermer gjør det ikke det. Selv om denne TV-en kanskje ikke har 3D og Smart-TV-støtte som nyere TV-er har så er det mange av oss som driter i sånt. At displayet er godt er alt jeg bryr meg om i en TV. Jeg har andre enheter som tar seg av alt annet.
   #10
 575     Litt vest,litt nord,og litt vest igjen     0
selv om tv'en er begynt å bli gammel,så er det fortsatt en toppmodell med god bildekvalitet,og kvaliteten på dagens billig tv'er er bob bob. skal du ha deg super bildekvalitet så må du ha deg en litt dyrere.

Men uansett så er det vanskeli og selge gamle tv'er. sleng den nedi kjelleren eller heng den i garasja Smile
Signatur