7,036    9    0  

Høytrykkspyler

 10,486     Akershus     0
Noen som har en mid-range høytrykkspyler til salgs for en fornuftig sum?

Vil gjerne ha en med relativt lang slange, minst 8 meter.



Helst ikke  >Sad foma  >Sad
Signatur

JJ.
   #2
 179     Akershus     0
Håper ikke undergrunnens-herre føler jeg kupper tråden. Men har et kjapt spørsmål om høytrykksplyler. Trenger man trykkvann for å bruke dem eller er dem selvsugende og kan brukes fra en tank?

Hadde hvert kjekt med en på hytta.
HSt
   #3
 36,844     Lillestrøm kommune     0
JJ: vil anta at 99% av høytrykkspylere som selges trenger trykkvann.  Nå finnes det jo billige dykkpumper så det er jo ikke umulig å lage litt trykk hvis du har vannet.

Fikse:  hvorfor ikke Kärcher ? (Er det i så fall billig seriene ?)

Er eier av Kärcher spyleslange, men foreløpig ikke eier av noen kompatibel høytrykkspyler ...

Edit: JJ vi får si vi legger inn svar her for å holde Frodes på topp av listen  Wink
   #4
 1,818     Skogsvåg på Sotra     0


Fikse:  hvorfor ikke Kärcher ? (Er det i så fall billig seriene ?)



I gode gamle dager (80-90-tallet..) var Kärcher ensbetydende med kvalitet. I de senere år har de laget pumper som i utgangspunktet er både kraftige og velutstyrte. Problemet er at lemaikken ikke tåler litt røff bruk. F.eks tåler de absolutt ikke frost lenger, noe de gjorde tidligere. Plasten er veldig skjør, så ting og tang som hjul, kabelfeste, slangerulle, m.m. knekker/svikter om ikke du er veldig forsiktig. Dog gjelder dette billig-serien. Proff-serien (som ligger på 6K og oppover) skal være langt bedre, uten at jeg har prøvd de, annet enn på jobben (men da er det schvære maskiner med varme etc). Har selv en av de største som går på 16A, av billigserien. 550liter og rundt 140 bar. Etter 3 års bruk er sveiven til slangerullen knekket, festet til håndtaket knekket både oppe og nede, det ene hjulet er knekket i navet, slangen slitt ned til stålet flere steder, og vanninntaksrøret byttet 2 ganger pga frost. Pumpen virker fremdeles, og den er kraftig fremdeles, men plastdetaljene tåler altså  latterlig lite. Har en liten Kärcher fra ca 1994, som bare virker og virker. Umulig å drepe, til tross for brutal behandling. Selv slangen på den er hel og fin fremdeles, og er mye mykere enn slangen på nyemaskinen. Ut i fra tråder her på bb så virker det som at andre også opplever mye det samme med Kärcher, billigserie.
Signatur
   #7
 7,686     Bærum     0
Jeg har en Nilfisk. Den er grei, men pass på å oppbevare pistolhåndtaket frostfrtt (dyrkjøpt erfaring).

  (trådstarter)
   #8
 10,486     Akershus     0
I hine, hårde dager på Romsås, uten tilgang på hageslange, pleide jeg å bære ut 5 20-litersdunker med vann, stappe sugeslangen på en gammal kärcher neddi, og spyle i vei. den måtte gjerne ha litt hjelp med å komme i gang, men så gikk det greit.
Signatur
  (trådstarter)
   #9
 10,486     Akershus     0
Noen som har sett gode tilbud noe sted?
Signatur