299    5    0  

Mangler en flis til dusjen - Har du en liggende ?

 1     0
Mangler en flis til dusjen - Har du en liggende ? - Flis 1.jpg - SollisMangler en flis til dusjen - Har du en liggende ? - Flis 3.jpg - SollisMangler en flis til dusjen - Har du en liggende ? - Flis 2.jpg - Sollis
En flis i dusjen har sprukket og jeg får ikke fatt i tilsvarende. Er det noen som har en liggende og kan selge meg? Den heter Marny Grå gulvflis - 20x20 cm
Bilde vedlagt

Krysser fingrene Smile

   #1
 1     0
Har noe veldig lignende.. så ikke håp for mye. Er på reise nå så får ikke sjekket. Men mener mine er mørkere.. Men bilder ikke lette å se akkurat..
HSt
   #2
 30 158     Lillestrøm kommune     0
Smøremembran ? Hvis ja så kan det være farlig å ta opp en flis. Følger membran med er det totalrenovering som er løsningen. Det er membranen og ikje flisen som er vanntettingen på badet.

Har du bunnmembran er det tryggere å bytte flis
   #3
 5 194     Akershus     0
Ts sa ikke om det var vegg eller gulv. "I dusjen" sier ikke noe om hvilken flate det gjelder...

.thag
Signatur
HSt
   #4
 30 158     Lillestrøm kommune     0
nei, men på vegg er det enda større sjans for at det er smøremembran. Noen har dristet seg til gips bak dette også da pleier gipsplaten å følge med ut når en prøver å ta av en flis. Mtek som reparerer gulvvarme hadde en kasse tilpasset størrelsen på flis og varmet opp på noe vis for å ta løs flis, ikke sett det selv men annenhåndsinfo fra en kollega.
jaf
   #5
 5 472     tromsø     0
Mulig jeg svarer dumt nå. Har du en lik flis bak baderoms innredning eller skap ? Som du kan plukke av og montere i dusj ? Har reparert skader selv, ved å hente fra flater som er skjult fra innsyn. Litt juks, men det virker.