40    0    0  

Siemens nivå / mengde-måler for industrielt/profesjonelt bruk.

TDJ
 1 625     Asker      0

Har ubenyttet og ny Siemens Sitrans LUT420 kontroller og Simens ST-H Ultrasonic Transducer til nivå- og volum-målinger i tanker av alle typer. Innkjøpt til overvåkning og kontroll av grunnvannsbrønn i privathus, men aldri innstallert. Typiske anvendelser er i septik-tanker, i vann- og rense-anlegg, alle former for tank-anlegg osv. 

Krever ikke teknisk spesialist-kompetanse for installasjon og bruk; mange relevante beskrivelser og guides på nettet, bla Youtube (Eksempel: www.youtube.com/watch?v=-tdibk4s9fo) og mengder av produktbeskrivelser fra Siemens (https://w3.siemens.com/mcms/sensor-systems/en/process-instrumentation/level-measurement-with-level-measuring-instruments/continuous/ultrasonic/controllers/pages/sitrans-lut400.aspx) gjør det mulig for teknisk interesserte, men "normalt" begavede mennesker å installere og benytte denne type utstyr.

Utstyret er kjøpt via Ebay fra seriøse leverandører, koster i dag ca 15 000.- for kontroller og + 2500.- for transducer. Vurderes solgt til godt under halv pris dersom rask avgjørelse. Grin
Signatur