13 029    41    0  

Storinnkjøp av 18V Makita batterier om noen er interessert.

 249     0
Hei.

Må ha meg flere batterier til Makita utstyret mitt. Må inrømme jeg har vært dårlig til å ta vare på dem. Kjørt dem helt tomme osv. Uansett, jeg må ha nye, og fant denne:

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=280568190536&ssPageName=STRK:MEWAX:IT

Uansett så må man betale moms på disse batteriene, så hvorfor ikke gå sammen og prøve å få både kvantumsrabatt og dele frakt?

Jeg bor i Oslo, og vurderer å bestille ca. 20stk, litt avhengig av responsen her. Selv skal jeg ha 4 stk. For å lufte om andre har lyst til å være med så vil jeg avvente en dag før jeg bestiller såpass mange. Antar prisen ender rundt 550-600kr stykket. 65$ er omtrent 380kr, så kommer frakt og moms i tillegg. Dette er originale batterier, og prisen er svært gunstig i forhold til vanlig butikkpris og andre e-bay auksjoner (endel auksjoner jeg har tapt også).

Jeg vil sende PM til folk nedover i listen, dersom det blir en liste med innlegg her, og tilby batterier. Vil selvsagt oppdatere tråden med hva som skjer undervegs.

Skriv dere opp, så bestiller jeg.

-Morgan-

   #1
 940     0
Tar 4 jeg også.
Signatur
  (trådstarter)
   #3
 249     0

Nå sender jo ikke denne selgeren på ebay til Norge da til din info ???


Klar over det, men dette finnes det løsninger for. En gjeng kolleger i USA som reiser en del til Norge er en mulighet om det passer på reisetidspunkt, sette opp en amerikansk postboks som automatisk videresendes til norge en annen, og å snakke med selgeren og selv arrangere transport vha fed.ex, DHL eller andre en tredje. Pga Fed.Ex konto i Dubai som jeg tror jeg fortsatt kan benytte, så har jeg i alle fall før fått ekstremt gode priser på frakt.

Den fjerde og antagelig enkleste muligheten er å be selgeren sende til Norge. I 90% av tilfellene jeg har forsøkt det så har de svart ja selv om de ikke har oppgitt det på e-bay. Denne gangen blir det også snakk om en god del penger, så jeg ser det som ganske sansynlig at det lar seg gjøre.

-Morgan-
   #4
 570     Askøy-Hordaland     0
Eg bruker alltid Jetcarrier når eg handler i Usa. Får da en adresse i Usa og pakken sendes hjem til deg automatisk. Når pakken er i hus får du faktura på frakt og mva. Veldig enkelt.
  (trådstarter)
   #5
 249     0
Er det bare en person her som gjerne skulle hatt nye makita-batterier, eller tar folk ikke sjansen? Foreløpig bare 8 batterier? Det er over 60 stykker igjen til salgs.

Angående JetCarrier så er det en av operatørene som gjør denne jobben ja. Har brukt dem før og de er stabile leverandører, og ikke minst raske. Tror nok jeg velger dem dersom det ikke blir altfor mye vekt.

-Morgan-

   #8
 121     krsand     0
2 stk her
Signatur
  (trådstarter)
   #9
 249     0
Da var 20stk bestilt. Jeg benytter JetCarrier til frakten. Totalpris for 20stk ble 1402 USD fra paypal kontoen min.
Google hevder:


Så med moms blir det litt over 10k. Med frakt på antagelig mindre enn 1k så vil prisen pr. batteri ligge på ca 11k/20 = 550kr. Som forventet altså.

Det er nå 6 batterier som ingen har skrevet seg opp på, så de som vil kan slå til. Hvis ikke legger jeg dem på finn.no for 900kr pr stykk.