#11
 24     0
1: dette er absolutt ikke et Kina produkt! Det finnes kun noen få fabrikker av parkett i verden, og dette blir produsert i Polen, på samme fabrikk som mange andre kjente navn, men som koster vesentlig mye mere.
2: de brune flekkene du finner i parketten er "sparkel". Denne brukes for å dekke stygge kvisthull, ergo kan produsenten bruke høyere andel av treverket, prisen blir lavere.
3: 20 års garanti gjelder mot alle feil i gulvet som ikke er påført gjennom bruk. Mister du kjelen i gulvet å får ett hakk kalles ikke det garantisak/reklamasjon. Men hvis feks noen av skjøtene/bordene sprekker opp vil dette regnes som garantisak, så fremt gulvet er brukt i henhold til produsentens krav(det være seg luftfuktighet, søl av vann etc)

Coop har solgt dette gulvet i 4 år, og vi har ikke hatt noen reklamasjoner i de butikkene jeg har kjennskap til!
Signatur

   #12
 10     0
Kjøpt på Coop Obs Bygg i fjor, lagt av fagfolk. Kvistene popper opp over hele gulvet. Verste kvaliteten jeg har sett!!! Tilbud på 1-stav parkett, 299,- m2. Obs Bygg - Parkett1.jpg - maranello
   #13
 190     Rogaland     0
Litt spennende med kravet om 35%-65% relativ luftfuktighet. I brosjyren om luftfuktighet fra NAAF (Norges Astma- og Allergiforbund) står det "Om vinteren, det vil si i fyringssesongen, skal relativ luftfukt være mellom 20% og 40% i de varme oppholdsrommene", så jeg forstår det slik at det er relativt vanlig at luftfuktigheten kommer under 35%.

Da må du nesten ha konstant måling av % RH, samt styring/kondisjonering av lufta for å sørge for at den ikke kommer under 35%, både for å sørge for at den holder seg over 35%, og for å bevise at den ikke har vert under. Tror det er veldig lett for selger å si at "her har det nok vert for lav luftfuktighet i vinter jammen".