666    4    0  

Tomt på Nesodden tilsalgs med langtkommet husprosjekt på

 5     0
På grunn av dødsfall i sommer, selges halvferdig Leca murhus i ren stil, på liten tomt, sentralt og solrikt på Hellvik i Nesodden kommune. Tomt på ca 380 kvm, grunnflate 60kvm, to etasjer, og hemse-takhøyde i 3. etg. Prisantydning 3,5 mill.

Grunnarbeid, sprenging og drenering utført med garanti av lokal entreprenør. strøm og vann og avløp trukket inn til og videre under sålen i huset fram til baderom. Huset har takstoler og takbelegg (A-papp) ferdig montert. Vinduer og dører til hele huset inkludert, men de er ikke montert. Godkjent lokal murer som ansvarlig utførende. Alle tillatelser innhentet hos kommunen.

1 etg har inngangsdøren, inneholder bad, vaskerom, skap-rom og et stort arbeidsrom/atelier/utleierom med ekstra stor dør ut på gårdsplass tilpasset med tanke på store gjenstander som skal ut eller inn.
Tomt på Nesodden tilsalgs med langtkommet husprosjekt på - stuerom 2etg.jpg - tidfsvop

  (trådstarter)
   #2
 5     0
Oi.... her ble det svar til feil prosjekt. Jeg legger ut flere bilder av huset senere i dag. Roy
  (trådstarter)
   #4
 5     0
Fortsettelse av innledningstekst i tråden:

Ferdig bygget Leca murhus, ikke sluttført, i ren "dansk" stil.
Huset er sjarmerende og stilrent oppført i mur. Pipe ferdig fra bunn til over taket midt i huset.

1. etg. har inngangsdøren, inneholder bad, vaskerom, skaprom, trapp til 2 etg og et stort arbeidsrom/atelier/utleierom med ekstra stor dør ut på gårdsplass tilpasset med tanke på store gjenstander som skal ut eller inn.
2. etg. rommer stue med sydvendt terrassedør rett ut i liten hage på samme plan og store solfylte vinduer mot sør og vest pluss et mot nord, kjøkken og trapp til hemseetg
Gode muligheter i begge etasjer for montering av brenneovn ved pipeløpet. Eldre demontert Jøtul vedovn følger med.
3.etg.: Hems

Godkjent lokal elektriker er ansvarlig utførende av elektrisk arbeid, Godkjent lokal rørlegger står for vann og avløp. Godkjent lokal murer står som ansvarlig utførende for murerarbeidet. Alle tillatelser innhentet hos kommunen.

Tomt til opparbeidelse av hagemiljø, ca 380 kvm, fraskilt som seksjon fra hoved-tomt. Lysrikt mot syd og vest. Maskinlagde og håndlagde utemurer i er opppført i naturstein.
Beliggenhet: Helvikskog på Nesodden, cirka like langt fra Berger barneskole, videregående skole, Rudolf Steinerskolen

Tomten og huset innvendig vil ved salg bli ryddet etter ønske og framstå som klart for videre utvikling.
Huset kan ferdigstilles for 1 til 1,5 millioner, alt etter krav til standard.