43    1    0  

Dryppelyd i takrenne

 1     0
Har flrst ett bend der vannet renner ned i takrenna som fører vannet inn til husveggen, så ett bend som fører vannet nedover langs veggen i 2 etasjer.i bunnen er det ett lite bend laget av 5-6 småtrakter inni hverandre som går  litt til sides fordi de tydeligvis ikke har klart å komme opp på riktig plass med koblingen til drensrørene som ligger rundt huset.

Problemet: når vannet renner utenfor bend nr 2, og svever i fritt fall i 2 etasjer (midt i takrennen) blir det ganske heftige dryppelyder når det treffer plastikbendene i bunnen. Dette forplanter seg selvsakt sterkt inn i huset da ståltakrennene er festet i veggen.

Er det noe jeg kan gjøre på bend nr 2 slik at vannet følger siden på takrennen lydløst nedover eller andre tiltak? Klar for tips. 

Har prøvd å bende litt på bend nr 2 akkurat der vannet renner over kanten for å sende vannet i en litt annen retning inni takrennen på vei ned, uten store forbedringer. 

Det må da ha vært andre som sliter med det samme? Merkelig problem, men såg en annen gammel tråd innnpå her som gikk på støy fra takrenne. Ingen i faget som har ett skikkelig svar?

HSt
   #1
 25 825     Lillestrøm kommune     0
Ta et bilde eller 2, fra avløp så beskrives det at de prøver å få vann til å følge kanten av røret slik jeg forstår det.