175    8    0  

Er dette mugg? Det ser ut som noe helt annet.

 12     0
Hei! Jeg har kjøpt et hus som er bygd litt før 2000. I dette huset har det vært fuktskade rundt pipe i flere år. Når jeg river veggene ved siden av pipa ser jeg noe som jeg først tenker er mugg, men når jeg ser nærmere på det, virker det som noe helt annet. Det ser nesten ut som om treverkert har blitt tilsølt av noe i forkant av montering. Årsaken til at jeg trur det, er at noen steder, ser det ut som "muggen" bare stopper akkurat som om det skulle vært en planke som var montert der, selv om det ikke har vært en planke der. Hvis det hadde vært mugg, hadde vell muggen vokst der og? Noen steder ser det ut som "muggen" har rent nedover, og andre steder oppåver. Jeg finner kun et fåtallssteder der "muggen" er på begge sider av plankene. 
Trur dere at dette er mugg?
Er dette mugg? Det ser ut som noe helt annet. - IMG_20211227_110051.jpg - Skryme00

  (trådstarter)
   #5
 12     0
Ekstrainfo; det var ingen spor av dette grå stoffet på innsiden av panelet som var festet på dette treverket. Det ville vell smittet over til panelet hvis det var mugg?
   #6
 645     Gjøvik     0
Ser ut som betong søl. Antagelig har materialene vært brukt i forskaling før de havnet her. Ikke noe problem om det er inne i veggen.
Signatur

   #8
 378     0
Nei i mine øyne ikke mugg nei det ser ut litt annderlenes ut vil si enig jeg og ikke mugg kan nok være trygg på ikke er det.