474    20    0  

O' mus og din glede...

 822     0
O' mus og din glede... - IMG_20200621_210910.jpg - Thunder

O' mus og din glede... - IMG_20200621_210903.jpg - Thunder

O' mus og din glede... - IMG_20200621_180627.jpg - Thunder

Tror ikke det var en bit glava som ikke hadde muselort og tiss på seg, Rockwool neste. og ja det er tettet nå.

Hull i hjørnekassen dette. Tettet med finmasket netting i 316s og byggskum.
Signatur

HSt
   #2
 28 165     Lillestrøm kommune     0
Er redd Rockwool er like utsatt, men hvor er dette i konstruksjonen ?  Jeg tettet rundt et soilrør med flere lag rustfri netting og fylte det med fugeskum

På hytta holder jeg på å bygge på og har ikke ferdig overgang mellom bod og hytte jeg har brukt Victor WiFi musefeller og fått umiddelbar fangst hvis en mus har kommet inn. Har tettet bedre hver gang jeg har tømt felle og har visst nå kontroll 
  (trådstarter)
   #3
 822     0
Rockwool er mye fastere, så de vil nok velge seg en plate og gå for den ikke overalt som her, dette er i tekniskrom tak på hytte. De kom inn via muren i hjørnet og inn under kledningsbord i hjørnet.
Signatur
HSt
   #4
 28 165     Lillestrøm kommune     0
Jeg mener det er musehull i Rockwool plate i skråtak på hytte. Nå kommer det musebånd etterhvert som tilbygg og ny utlektet kledning kommer på plass så da er planen å få det helt musefritt på åpen kaldt loft også. I år har det vært fritt for mus der fra januar. Mulig bod tettingen min også har tatt veien de brukte opp på loftet.
   #5
 1 006     klippdalen     0
ja disse forbaskede gnager jævlene. har kasta ut noen av de selv her hjemme også under oppussing..

jævlig for et rot de klarer å lage.

og hvordan i alle dager de koser seg i isolasjonen er for meg en gåte.. for jeg klør bare jeg ser isolasjonen

og nå i disse dager driver jeg å skal "retrofitte" (voldsomt ord men) gulvvarme på badet. og må i den forbindelse ta ned taket i rommet under. og der VEIT jeg at det har vært party party. for luftinga på kloakken går fra loft og ned i kjeller. så her har musa hatt reine E6 mellom  kjeller og loft Smile


møkkadyr
  (trådstarter)
   #6
 822     0
Angrer som en hund på at jeg ikke tok bilde av den som lå dø utenfor her, ca størrelse med tuppen av en kulepenn. utrolig lang og smal. Har katter som patruljerer nå, beste musefellen som finnes.
Signatur
   #7
 1 006     klippdalen     0
hva slags type mus har du i hus?

her er det stor skogsmus som driver på. ikke fått tatt noen nye nå siden jeg tok en ute i vinter.

har et par punkter jeg skal få tettet iøpet av sommeren, for det er garantert der de kommer inn (hjørnekassene i stående panel)

  (trådstarter)
   #8
 822     0
Skogsmus, klatremus.

Tror klatremus ble tatt den som var ørliten. tror de går i trærne og inn via tak eller under møne, de er bedre klatrere enn vi tror.

Kan ikke se noe gnaging på strøm materiell, de har gnagd og revet av de røde hettene til noen el bokser.
Signatur
HSt
   #9
 28 165     Lillestrøm kommune     0
Jeg skal ha stålrør som trekkerør på loftet hvis jeg må opp dit. Men de er små, rekorden er to mus inni samme WiFi musefelle i august i fjor, veldig intelligente er de ikke (ut over å finne vei inn).
jaf
   #10
 5 100     tromsø     0
Har sett flere tilfeller der de spiser plast av el ledning. Gjerne flere meter inn til kobber. Lurer på om noe plast er blitt gjenbrukt og har vært emballasje for mat, for de har blitt brukt på el kabler. De spiser bare ene siden. Ikke begge. Da blir det kortslutning.