#11
 133     Stavanger     0
1.      Hvilken av lampene du har i huset ditt liker du best og hvorfor?

Har akkkurat montert en ny lampe på vaskerommet. Den har en usynlig bevegelsesdetektor. Lampen lager et veldig lyst og fint arbeidslyst. Nå er det nesten så man får lyst til å vaske klær. Jeg vil tro at en slik lampe også vil spare inn noen kroner på strømregninga i løpet av et år.


2.      Hvilke materialer og design ville du hatt på din drømmelampe til dekorativ belysning?

Jeg liker utrolig godt krom kombinert mot klart glass. Gjerne også noen svarte detaljer. For eksempel ønsker jeg meg en lysekrone med svarte detaljer.


3.      Hvis du kunne velge ett av STRAALE® sine produkter, hvilket produkt og hvor ville du plassert den?

Refererer til svaret over og viser til deres Victoria lysekroner, type svart. En slik lampe hadde tatt seg utrolig bra ut over spisestua eller på master-soverom. Tror nesten jeg skal vise den til samboeren, hun er nok lett å overtale om hun får se denne lekre lysekrona ;)

___________________________________________________________

   #12
 2     0
Kjære deltakere!

Vi setter utrolig stor pris på at så mange har deltatt i konkurransen, og takker for mange gode bidrag, ideer og synspunkter. Det var vanskelig å kåre en vinner blant dere.

Vi har valgt en vinner som vi synes hadde kreative beskrivelser og ideer som vekket vår nyskjerrighet. Vinneren av konkurransen er: Grønnsofa!

Og siden Grønnsofa likte Kongle 60 (http://straale.no/produkt.php?id=129) så godt, så tenker vi at dersom hun ønsker den lampen i steden for Elida bordlampen, så sier vi værsågod og håper den blir et flott midtpunkt i hjemmet ditt.

Håper du deler bilder av den når den kommer på plass.

Da gjenstår bare å takke for at dere deltok i konkurransen vår, og for mange gode innspill.

Dersom dere har spørsmål om våre produkter, hva vi kan hjelpe dere med, eller generelt om belysning er det bare og sende oss meldinger her på forumet, eller til tips@straale.no.

Ha en flott uke!

   #13
 657     0
Tusen, tusen takk! Nå ble jeg veldig glad!  :)

- Jeg tar gjerne en kongle Wink Grin Fantastisk lampe som kommer til å fascinere meg, det er jeg sikker på!
- Bilde kommer så fort jeg (elektrikeren) får hengt den opp, sikker på den vil gjøre seg mot mine nymalte grønne vegger i fargen laurbær  :)

-Det gleder meg at naturen også gjør andre nygjerrig Smile
   #15
 657     0
Takk for gratulasjonen!  :)
-Du har helt rett cheffen, jeg vant en Hygienic flush veggskål fra Gustavsberg her inne for litt siden. Sist jeg vant noe var i 1985 da jeg var med min onkel på Bjerke Travbane, jeg vant en banankake Smile - Så at jeg nå har vunnet to ganger her inne er ikke til å tro! Jeg er meget takknemlig både for toalettet og Kongle 60 fra STRAALE, for dette er produkter jeg virkelig ønsket meg. - De skal få hver sin hedersplass i mitt nye hjem, som snart er ferdig!! Jippi!  ;D
   #16
 657     0
Min STRAALE;  Kongle 60
Jeg var i April så heldig å vinne konglelampen fra Straale

Jeg er ikke materialistisk av meg, men denne føler jeg faktisk lykke over å eie.  Planen var conia fra vita i hallen, den hadde jeg bare sett på nett, men skinnet bedrar, i virkeligheten er den ikke pen..

Kongle kom til meg en dag eller to etter at jeg vant den (hadde alle hatt så kort leveringstid i nettbutikkene sine hadde det vært gøy!)

Esken var gigantisk! Her har vi post i butikk, og da jeg kom inn i butikken så jeg en gigantisk eske, og den var til meg!  – Heldigvis hadde mannen på tilhengeren den dagen, og lampen ble kjørt hjem.  Da jeg åpnet lampen skjønte jeg med en gang at denne fantastiske lampen ikke kunne henge i en hall, der jeg går bort og frem, den må få plass i stua, der den kan nytes hver dag.

Den henger nå på sin rette plass, det tok sin tid, husbygging tar tid, men hver eneste gang jeg var oppe i huset under byggingen har jeg snikkikket oppi esken, løftet den litt opp, og gledet meg til å få hengt den opp for så å se hvordan den tok seg ut med lys i, hva den gjorde av seg selv.

Jeg nyter den.! Den avgir et deilig avslappet harmonisk lys. Den skaper både stemning i meg og rommet, den får tankene til å fare, og jeg lar meg fascinere av hvordan den er bygd opp.  Treverket og håndverket er vakkert! Ja, utrolig nok så kan en lampe, en ting, bety så mange ting!

Jeg har nå med det nye huset innsett hvor viktig belysning er for meg, og i det store og hele er jeg veldig fornøyd med at jeg ikke eier en eneste spot, det er ikke meg, med Kongle i førersetet, og mine andre lamper koser jeg meg med de ulike stemningene de skaper i hvert sitt rom.
Jeg må si jeg er veldig stolt av den, og jeg må nok en gang takke for at nettopp denne lampen ble min!